• 65

Poznati pevač isekao vene zbog teške bolesti? "Niko nije kriv, zbogom"

Napisao je da nije u pitanju ni droga ni alkohol, nego da ne može više da se nosi sa maničnom depresijom

  • 65

Poznati pevač Bojan Tomović zabrinuo je mnoge kada je najavio da će iseći vene, jer više ne može da se bori sa svojim zdravstvenim problemom.

Pevač je rekao da je vene isekao iz razloga što dugo ima bipolarni poremećaj, sa kojim više ne može da živi.

On tvrdi da nije u pitanju ni droga ni alkohol, nego da ne može više da se nosi sa maničnom depresijom.

Isekao sam vene... Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom... Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom - napisao je Bojan.

Bojan Tomović

Foto: Facebook/bojan.mostrokol

Ovo nije prvi put da je crnogorski pevač svojim objavama šokirao javnost. On je krajem oktobra pokušao da se ubije, sudeći prema objavi koju je ostavio na društvenim mrežama, a tragičan ishod navodno je sprečila policija koja je na vreme upala u pevačev stan.

On je tada na svom Instagram profilu ostavio oproštajnu poruku u kojoj se izvinio porodici i poručio gde želi da bude sahranjen, a putem Fejsbuka je svojim prijateljima stavio do znanja da se oseća slomljeno.

Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja - napisao je tada pevač.

Bojan Tomović

Printskrin: Facebook/bojan.mostrokol

Policija je došla po pozivu komšija koje su ih obavestile da se u pevačevom stanu nešto dešava. Nakon što su pripadnici policije upali u stan, Bojana su pronašli u kritičnom stanju.

Tomović, koji se godinama bori sa bipolarnim poremećajem, u septembru je obavestio javnost da je promenio veru i prešao u islam.

- Iako je vera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par meseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019. tačno u podne, prešao u oslam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu čoveka, sad sam novorođen - napisao je Bojan, pa je objasnio i zašto je to uradio.

U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život. P. S. Za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. Selam alejkum - završio je pevač.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Vule

    A na Vidovdan preso u islam...

  • Vestica u razvoju

    Bose noge u slanu vodu dok Rukiju sluša svaki dan po ceo dan, i da se moli u crkvi kojoj pripada, dok zlo ne izadje iz njega, pu pu pu

  • Срб

    Алејкум селам и сиктер више

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima