Dunji je umro otac, pokušala je da se ubije, ostavila je Italijana, pa objavila ovu sliku s Rusom

Dunja Ilić je duže vreme u Gruziji, gde ima novog dečka

  • 11
Dunja Ilić Foto: Instagram/ddunia_

Pevačica Dunja Ilić (28), koja poslednjih godina privlači pažnju uglavnom skandalima, posle raskida sa Italijanom koji ju je spasao kada je htela da izvrši samoubistvo, ima novog dečka - i to Rusa.

Dunja je posle svega otputovala iz Srbije i već duže vreme boravi u Gruziji, gde je upoznala Rusa u kojeg se zaljubila. Nije poznato kako su se upoznali, ali je na osnovu njenih objava na društvenim mrežama više nego očigledno da ljubav cveta.

Pevačica je objavila sliku sa novim dečkom na kojoj ga ljubi u čelo, a uz to je na ruskom jeziku napisala "moj čovek". Sa Italijanom je raskinula pre tri meseca, navodeći kako su "sporazumno rastavljeni".

Dunja Ilić Dunja Ilić sa novim dečkom Rusom/Foto: Instagram/ddunia_

Podsećamo, Dunja je krajem septembra, prema njenim tadašnjim rečima, popila prekomernu dozu tableta, nakon čega je navodno završila u bolnici, a u besvesnom stanju u njenom stanu pronašao ju je dečko Fredi i odmah reagovao. Zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji Dunja je odmah prevezena u bolnicu i hospitalizovana, i nije pretrpela veće posledice.

Samo dan kasnije njen otac je izvršio samoubistvo, a mediji su pisali kako nije izdržao teret i krivicu koju mu je ćerka nametnula.

Dunja Ilić Dunja Ilić sa novim dečkom/Foto: Instagram/ddunia_

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    7. decembar 2019 | 10:35

    Kad je neko bolesan od toga da izadje u medije tj javnost onda ne bira ni nacin ni pricu sa kojom ce izaci,pevacica a sta i gde doticna peva

  • Pavke

    7. decembar 2019 | 11:42

    Nisi smela Dunjo moja da padneš u krilo😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  • Krlja

    7. decembar 2019 | 11:09

    Jos jedna od mnogih sponzorusa....rus ima vise love od zabara 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA