• 3

Jelena Tomašević ispričala kako je zaprošena, zbog Ivanovog iznenađenja ronila je suze

Ovaj intiman deo iz pevačicinog života je manje poznat javnosti

  • 3

Pevačica Jelena Tomašević (36) i glumac Ivan Bosiljčić (40) u srećnom su braku od 2011. godine i kao krunu ljubavi imaju ćerku Ninu, koju su dobili godinu dana kasnije, 2012.

Njih dvoje su jedan od najskladnijih javnih parova i ne prate ih skandali niti slične priče, a svoj privatan život godinama uspevaju da drže dalje od očiju javnosti. Zato i jeste manje poznata priča o trenutku kada je Ivan zaprosio Jelenu, i to u parku u Londonu.

- Ivan je mene tako iznenadio da to nije bilo normalno. Ja sam mu rekla da ne moramo da se verimo, pošto sam već pristala, pitao me je. Nećemo veridbu, ni neke običaje, idemo odmah na svadbu. Šetali smo Londonom, otišli u neki park, tamo su svi sedeli na travi, pa smo i mi smo legli na travu... Ja gledam u neke oblake koji se premeštaju i kažem: "Bože, kako mi je lepo, baš sam srećna" - prisetila se Jelena.

Jelena Tomašević

Jelena Tomašević / Foto: Marko Jovanović

- U tom trenutku on ustaje, klekne i izvadi prsten, ja nisam mogla da verujem! Pristanem i krenem da plačem i plačem, i opet padnem na tu sentimentalnost. U tom trenutku prolazi grupa Kineza sa onim zastavicama, vide tu scenu i očigledno shvate šta se desilo i kreće aplauz, a Ivan kaže: "Nama aplauzi ne ginu". On je danima nosio prsten i čekao trenutak da to uradi - ispričala je Jelena u emisiji "Magazin In".

Koncert Jelene Tomašević

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić / Foto: Nikola Tomić

Video: To je intimno: Jelena Tomašević je uvek smirena, ali ovo pitanje ju je iznerviralo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MM

    Divan par! Lepi, obrazovani, talentovani, kulturni mladi ljudi koji drže do tradicije i koji su primer svima. Pišite i ističete takve ljude!

  • Sajla

    Lep su par.

  • 😕😕😕

    Jelena meni kad god pogledam njenu sliku ili na tv odaje jednu vrlo ljutu osobu, a drugo je farba u javnosti zbog posla. Mislim da uopste nije blaga kako pokusava da se prilaze.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima