≫ 

Luna progovorila o odnosu Anabele i Atijasa, a zatim odgovorila na kritike Kaće Grujić

- Ta porodična podrška i ljubav koja vlada kod nas je stvarno bitna - rekla je pobednica "Zadruge 2"

  • 57
Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Luna Đogani gostovala je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal' gde je govorila o aktuelnim temama, a između ostalog prokomentarisala je odnos njene majke Anabele sa bivšim mužem Andrejem Atijasom. Luna smatra da njih dvoje treba da budu u dobrim odnosima, pre svega zbog njihvoe ćerke Blankice.

- Ta porodična podrška i ljubav koja vlada kod nas je stvarno bitna. Bitno je da se mi međusobno podržavamo, iako oni nisu uspeli u braku kao par, to ne znači da oni ne mogu da budu prijatelji, prvenstveno zbog svoje ćerkice Blankice, koja je to zaslužila, koja ih obožava i koja je najsrećnija kad su oni zajedno - rekla je Luna.

Luna Đogani, Anabela i Andrej Atijas Luna Đogani, Andrej Atijas, Anabela Foto: Telegraf

Đoganijeva se osvrnula takođe na kritike koje je svojevremeno uputila pevačica Katarina Grujić.

- Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - rekla je za Svet Katarina, a mnogi smatraju da je navodno mislila upravo na Lunu Đogani.

- Ja poštujem svačije mišljenje, svako ima pravo da ima stav i o poslu i o ličnosti. Ja nisam osoba koja voli da pljuje po drugima i po tuđem radu, kakav god da je on. Svako ima pravo da se bori za sebe, kakav god da je to način. Svi imamo pravo i da počnemo i da završimo, i da uspemo, i da ne uspemo, da kiksnemo, nema veze, to je život, idemo dalje. Ne volim da osporavam tuđ uspeh i tuđ trud. Ne vređa me, ja sam navikla na tuđe mišljenje i na kritike i na pohvale. Sve dok sam ja sigurna u sebe, dok znam šta želim i dok se osećam dobro, stvarno nije bitno šta drugi kažu - rekla je Luna.

Video: Kija ili Luna?! Ne, Sloba je birao treću devojku

(Telegraf.rrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anastasija

    9. decembar 2019 | 01:49

    Najpre, nikako da prekinete.pisati o ovakvim.nemoralnim individuama. Laze. Ja znam. Nikada u toj porodici nije bilo sloge a ni podrske. U kom svetu ona zivi? Koga hoce da imitira? Raznatovice, koji takvi jesu, a ona celi zivot hoce da bude Anastasija..koja kao i Veljko jesu imali podrsku a bogami i vaspitanje. Luna ne lazi vise. Ne oglasavaj se lazima. A vi novinari otkscite vise ovu devojku. Kome ona moze sluziti za primer? I u cemu? Aman dosta. Hvala.

  • XY

    8. decembar 2019 | 23:06

    Kad neko ima potrebu da drugog mrzi, ogovara, vredja, pljuje i omalovazava bez ikakvog licnog razloga, onda je u velikom problemu.!!! Ovu devojku nikad nisam cuo da bilo koga ogovara. Dok je bila u Zadruzi, devojka se nikad nije otimala i grabila, pa je cesto ostajala bez hrane. Ova netrpeljivost i mrznja prema njoj meni anonimusu nije jasno ni objasnjivo.!!!!

  • Jelica

    8. decembar 2019 | 19:48

    Ajde dosta vise sa tom ljubavlju medju vama.Samo vi se volite u Srbiji.Oni koji se vole to ne pricaju vec delima pokazuju A gde su kod vas dela modrice razvodi prevare ogovaranje otimanje tudjih muzeva.Dosta vise laganja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA