"Severina je silovana u ime Hrvatske!" Muk u studiju zbog reči Vedrane Rudan

- To je ženomrzačka zemlja - istakla je Vedrana

  • 5
Vedrana Rudan, Severina Foto: TV Pink, ATA Images

Kontroverzna hrvatska književnica Vedrana Rudan (70) neko je ko je poznata po britkom jeziku, pa je tako gostujući u jednoj emisiji stala u odbranu Severine i žestoko osudila hrvatsko pravosuđe.

Ovog puta Vedrana je rekla da je slučaj oduzimanja deteta pevačici "slučaj kolektivnog silovanja pravosudnog sistema u Hrvatskoj".

- Severina je silovana u ime Hrvatske, to je ženomrzačka zemlja, zaista!  Severina je simbol svih nas, i žao mi je što se u Hrvatskoj ne menja ništa bolje - rekla je Vedrana gostujući u emisiji "Hit tvit".

Vedrana Rudan Vedrana Rudan u emisiji "Hit-tvit" Printskrin: Dailymotion/Silly Telly

Književnica je dodala da joj je žao sto se u Hrvatskoj nista ne menja na bolje, iako se donosi "masa zakona za zaštitu žena".

- Žao mi je što se u Hrvatskoj ništa ne menja na bolje. Mi donosimo masu zakona kako zaštiti ženu, ali Severina je živi dokaz da ovaj slučaj više govori i prljavoj Hrvatskoj, a ne samo o Severini - kaže književnica.

Na celu priču nadovezao se predsednik Aleksandar Vučić koji je takođe bio jedan od gostiju u pomenutoj emisiji.

-Deci je nekako lakše da budu sa majkom, razumem žensku solidarnost, a u konkretan slučaj ne bih da se mešam - rekao je Vučić.

Predsednik Aleksandar Vučić je takođe otkrio da je imao prilike da upoznao Milana Popovića i otkrio da je na njega ostavio utisak pristojnog čoveka.

Komentar Vedrane Rudan o slučaju Severine i hrvatskog pravosuđa pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    9. decembar 2019 | 12:53

    Zaštita žena??!! od koga i od čega??!! Ispade da su svi muškarci monstrumi, a samo su su žene svetice, jer Bože moj, žene nikad ne greše i ne ubijaju... Hm... Razne lezbejke, feministkinje, i bi-seksualne osobe, kratko rečeno, osobe koje ne podnose muškarce, su izmislile da postoji opasnost po njihovom statusu. Zbog prkosa, švalera i ljubomore, žene se tuku međusobno i svakodnevno po celom svetu, pa ništa, ali ako žena opali šamar muškarcu, i on joj vrati, njemu ne gine zatvor! Gde je tu ravnopravnost polova?! I to je samo jedan mali detalj, gde muškarac nije zaštićen, i ne samo da gubi pravo očinstva, već ga unapred nije ni imao!!!!!

  • PIXY

    9. decembar 2019 | 11:43

    Jedno vreme sam gotivio Vedranuali u zadnje vreme je preterala,izgubila je onu jezicku spontanost ,u svakoj corbi ona je mirodjija,i sto je najgore ona tripuje da je sto vulgarnije,sto glasnije to i pametnije,e pa nije Vedrana ,ima i drugih istina,matoris devojko

  • .....

    9. decembar 2019 | 11:53

    Ajde bre vise I vi I zene koji bre zakoni vise,neznaju jaja na oko da isprze a ponasaju se da kuci ima 5 ruckova,zamislite neko ih posle dira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA