"Nisam ni očekivala da me Ceca zove na svadbu, ali sam saosećala u njenoj muci..."

- Radovala sam se svadbi i njenom veselju, srce mi je bilo ispunjeno kao da je bila svadba mom sinu - rekla je Goca

  • 6
Svetlana Ceca Ražnatović,  Goca Božinovska, Veljko Bogdana Foto: A. Nalbantjan, Privatna arhiva

Popularna pevačica Goca Božinovska (54) rekla je da Ceci Ražnatović (46) nije bilo lako na svadbi njenog sina Veljka i njegove lepše polovine Bogdane, jer zna kako je ženiti sina, a da na veselju otac nije prisutan.

Gocin sin Mirko Šijan bio je na veselju Ražnatovića, dok pevačica nije bila pozvana.

- Mirko je bio na svadbi sa svojom devojkom, zvao ga je Veljko. Ceca je zvala svoje najbliskije prijatelje. Cecu obožavam i volim, nek joj je sa srećom i snaja i dete. Radujem se kao da se meni dešava. Ja sam taj dan gledala svadbu i na svaku reč saučestvovala u njenoj muci. Znam kako je njoj, jer nije lako ženiti sina, ni udavati ćerku, kada nema oca pored. Znam kako je bilo Ceci. Ona ima veliki krug prijatelja da ona nije mogla da smesti celu estradu. Koliko je dobar čovek ona bi sigurno zvala celu estradu, ali je to prosto nemoguće fizički da izvede. Radovala sam se i plakala od radosti  - rekla je Božinovska za Telegraf JETSET.

Pevačica je otkrila da se Ražnatovićevom ne druži i da nije očekivala da je zove na svadbu svog sina.

Radiša Trajković Djani Đani Goca Božinovska, Foto: ATA Images

- Ne družimo se, popijemo kafu jednom u 100 godina. Nismo mi sad, da ja idem svaki čas kod nje, niti da znam gde se kreće. Čujemo se ovako i preko dece i nekada zbog nečega, ali nismo mi sad nerazdvojne i da ja treba tu da budem. Nisam ni očekivala da me zove. Pravila sam i ja svoja slavlja, pa nisam zvala mnogo ljudi koji su mi još bliži. Svako ima neki uži krug svojih velikih prijatelja koje treba da zove. Radovala sam se svadbi i njenom veselju, srce mi je bilo ispunjeno kao da je bila svadba mom sinu - objasnila je Goca.

Božinovska je prokomentarisla sveže plasirane priče da je pre 30 godina bila u ljubavnoj vezi sa Halidom Muslimovićem i da ga je ostavila kada je upoznala Zorana Šijana.

Halid Muslimović Halid Muslimović, Foto: Nikola Tomić

- Nikada nisam bila u emotivnoj vezi sa Halidom. Mi smo doživotni prijatelji godinama. Išli smo kod njega Šijan i ja, družili se. Radili smo zajedno - zaključila je pevačica.

Video: Ljubi ga majka: Goca Božinovska srećna što joj se sin najzad smirio, a evo i zašto

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cokoloko

    9. decembar 2019 | 13:29

    Idemo, saga oko vencanja se nastavlja.... kada cemo vise odmoriti od ove svadbe godine decenije veka milenijuma???? Dokle ide ljudska ludost, bas me zanima!

  • rth

    9. decembar 2019 | 15:10

    Najbliskija????Valjda se kaze najbliza, tolikoo pismenosti nasih pevacica. Uzas

  • Qwer

    9. decembar 2019 | 15:15

    Pa Goco, žena oženila sina, zašto se vraćaš 20 godina unazad a to što nisi pozvana, nije te žena videla u strukturi svojih gostiju i kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA