≫ 

Đorđe Balašević se prvi put oglasio nakon operacije

- Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića - rekao je legendarni kantautor

  • 17

Legendarni kantautor Đorđe Balašević oporavlja se nakon operacije srca zbog koje je morao da otkaže koncert u Kragujevcu. Popularni Đole je u video poruci, koju je objavila njegova ćerka Jelena, istakao da je bio četiri dana u bolnici, da su ugradili četiri stenta i da je sada kući.

Balašević je istakao da mu je žao što je došlo do odlaganja koncerta koji je trebao biti održan 15. novembra, "posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči".

On je rekao rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

- Imam dve vesti, jednu dobru, jednu lošu. Dobra je vest da nisam umro iz prve, a loša vest je da to nije recimo skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam "doteran". Imamo najbolji Institut za kardio-vaskularne bolesti ovde kod nas u Kamenici, lekare koje ja poznajem generacijski, i bili su fer. Ja kada odem kod lekara, uvek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića - rekao je Balašević i nastavio:

- Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne verujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali... Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice - rekao je Đole.

Balašević je naveo da decembar poseban mesec za njega i njegovu porodicu, jer imaju tri rođendana. Đole je potom pričao i o knjizi koju je objavila njegova supruga Olivera Olja Balašević, a više o tome u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    9. decembar 2019 | 19:16

    sto brzi oporavak, volim tvoje pesme jer volim vojvodinu, a kroz njih dozivljavam vojvodinu, onakvu kakva, je predivna sa divnim ljudima i obicajima

  • plavi safir

    9. decembar 2019 | 20:07

    Brz oporavak i još dug život želim.. Puno koncerata i lepi pesama za nas 🤗

  • Pera kojot

    9. decembar 2019 | 19:23

    Samo napred legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA