≫ 

Ana Bebić uživo u "Amidžiju" saopštila da je ponovo trudna i otkrila pol bebe

Pevačica se posle 5 godina vratila na scenu i odmah saopštila lepu vest

  • 3
Ana Bebić

Printskrin: TV Pink

Pevačica Ana Bebić, koja je danas, 10. decembra, predstavila novi spot i pesmu "Avet", posle pauze od pet godina, gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Ana je iznenadila sve u studiju otkrivši da je drugi put u blagoslovenom stanju, kao i da jedva čeka da ponovo postane majka. Osim toga, pevačica je priznala da ponovo nosi dečaka, a kako je poznato, ona i njen suprug Ivan Đolić, prošle godine u maju dobili su prvog sina Matiju.

- Ulazim u peti mesec. I stvarno se veselim, stvarno smo hteli što pre. Kad sam već u pelenama, neka budem u pelenama još neki period - izjavila je sa osmehom Ana, a potom otkrila i pol bebe.

- Drugi sin na putu... Paziće me i maziće me. Imam i psa, Miša se zove, tako da, eto, sve muškarci u kući - zaključila je pevačica koja je u braku sa Ivanom od decembra 2017. godine.

Ana Bebić

Ana Bebić je u petom mesecu trudnoće / Printskrin: TV Pink

Ana se na današnji dan vratila na muzičku scenu posle pet godina odsustva, a za novi spot kaže:

- Moram priznati da je ovaj spot nakon toliko vremena za mene predstavljao i sreću i strah. Sreću, jer se vraćam svemu što volim i svemu što sam ja, i strah jer sam opet pred očima javnosti. Razmišljala sam da li je sve dovoljno dobro nakon pet godina pauze.

Video: Nadežda Biljić pokazala trudnički stomak, Toma je gleda zaljubljeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA