"Ti, anđele moj, nećeš pamtiti suze tvoje majke..." Emotivno pismo Goge Sekulić sinu za 1. rođendan

Pevačica je uz dirljivu fotografiju ispisala još dirljiviju poruku

  • 24

Pevačica Goga Sekulić (42) porodila se na današnji dan pre tačno godinu dana i svom dečku Urošu Domanoviću (27) podarila sina Vasilija Andreja.

Goga je sinu prvi rođendan čestitala emotivnom porukom na društvenoj mreži Instagram, a emotivno pismo majke mnoge će dirnuti, ali i rasplakati.

Pevačica je uz sliku sina kako spava i svojim malenim ručicama čvrsto drži Gogu za prst, napisala emotivnu poruku.

- Dragi naš sine, gledam te kako danas bezbrižno spavaš pored mene i tvog tate, a kroz glavu mi prolazi hiljadu pitanja. Šta li sanjaš? Već je prošlo, anđele dragi, 12 meseci otkako si ušao u naš život i promenio ga zauvek. Otkako si se rodio, ulepšavaš nam svaki dan. Život je dobio neki novi smisao. Danas nije samo tvoj rođendan… Danas je najlepši dan u godini, dan kada su naši životi postali lepši i bolji. Dan kada smo spoznali šta je prava sreća. Ti, sine, nećeś pamtiti kada sam te nosila devet meseci u stomaku, ni kada sam legla na sto za porođaj, dok me je tvoj otac čvrsto držao za ruku i govorio: ''Biće sve ok''...

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

- Nećeš pamtiti suze tvoje majke kada sam bdila nad tobom i brinula! Nije to ni važno, tvoja majka će uvek biti tu uz tebe, da te čuva, raduje se svakoj tvojoj novoj reči, uspehu, odrastanju! Srećan nam bio, anđele naš, neka ti je divan današnji dan! - napisala je Goga ispod divne fotografije.

Inače, Goga je nedavno istakla će prvi rođendan naslednika Vasilija Andreja proslaviti u intimnoj atmosferi u Cirihu, kao i da će slavlju prisustvovati samo ona, Uroš, njihov sin i najbliži članovi porodice.

Video: Kad novopečena mama Goga Sekulić bira između izlaska u grad i deteta, to izgleda ovako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorgeous

    12. decembar 2019 | 00:02

    Ali čestitanje rođendana bebi preko instagrama, bolest!i Čestitaj mu uz zagrljaje i poljupce pored kreveca. Ne reklamiraj se jeftino i patetično. Čak nisi ni poetski nadarena, fraze i klišei nabacani

  • sanja

    11. decembar 2019 | 20:43

    Jaaaao bre... sta je sa ovim zenama ...Nase babe radjale po 10 dece i nijedna za sebe nije rekla da je cudo nevidjeno...Ovo danas javno iznosenje misli i emocija... patetika... porodica, sreca...

  • Rastko

    11. decembar 2019 | 23:45

    Go go znamo te mi i sve ima da mu prenesemo kad poraste ali iz nase perspektive vidjenja tvog lika i dela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA