≫ 

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić dva meseca u tajnoj vezi!

Upoznali su preko zajedničkih prijatelja, a sada uživaju u ljubavi

  • 17
ana mihajlovski i vuk kostić Foto: A. Nalbantjan, Instagram/an_amihajlovski

Glumac Vuk Kostić (40) i voditeljka Ana Mihajlovski (37) u tajnoj su vezi već dva meseca, a svoju ljubav uspešno su do sada skrivali od svojih prijatelja.

Kako tvrdi izvor blizak novopečenom paru, njih dvoje nisu želeli da ova informacija dođe do medija jer je još uvek sve sveže.

- Ana i Vuk su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutim, dopali su se jedno drugom i shvatili da bi trebalo da pokušaju nešto više od toga. Nisu želeli da se sputavaju, već su dali priliku emocijama - kaže izvor blizak paru.

Pinkove zvezde, Ana Mihajlovski Ana Mihajlovski voditeljka Foto: Nikola Tomić

Izvor jako blizak paru tvrdi da je par svoju vezu hteo da sakrije od očiju javnosti i da je u početku bio dogovor da se ne pojavljuju na javnim mestima.

- Kako je Vuk nedavno raskinuo vezu, a Ana posle razvoda nije imala partnera, njih dvoje su odlučili da ovu romansu sačuvaju daleko od znatiželjnih pogleda. Makar je to bio plan u početku. Međutim, kako su se jedno drugom veoma dopali, kočnice su popustile, pa su u jednom trenutku počeli da se viđaju i na javnim mestima. Nekoliko puta bili su u restoranima, jednom su čak viđeni u popularnom tržnom centru, pa su po gradu počele da kolaju priče da su u vezi. Takve informacije su dolazile i do njih, a tada im je već postalo jasno da više neće moći da kriju vezu - kaže izvor Alo!, koji tvrdi da se njih dvoje ponašaju kao pravi zaljubljeni golupčići.

Vuk Kostić Glumac Vuk Kostić Foto: ATA Images

- Vuk je zaista pravi džentlmen i trudi se da pokaže Ani koliko mu je stalo do njihovog odnosa, a, s druge strane, ona ne krije da joj se glumac veoma dopada. Deluju srećno i zaljubljeno, a sigurno je da za medije neće govoriti o njihovoj vezi jer ni on ni ona nikada nisu voleli da medijski eksponiraju privatni život -tvrdi izvor.

Video: Položio je život za ovu našu zemlju: Vuk Kostić progovorio o porodičnoj tragediji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA