Melina Džinović u rijalitiju na MTV-u!

Lepa dizajnerka glumiće u popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“ koji se već treću sezonu emituje na jednom od najpopularnijih američkih TV kanala

  • 2
Melina Džinović

Melina Džinović sa Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus Foto: Privatna arhiva

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom ono što nije bilo kojoj našoj javnoj ličnosti, a to je da je da se pojavi na američkom MTV-u. Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gde je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu "Sijesta Ki", koji se već treću sezonu emituje na MTV-u.

Ova TV serija prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretentduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima.

Melina Džinović

Melina Džinović Foto: Privatna arhiva

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi. Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene. Epizoda u kojoj se Melina pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

Melina Džinović

Melina Džinović Foto: Privatna arhiva

- Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla – kaže prezadovoljna kreatorka.

Melina Džinović

Melina Džinović Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. decembar 2019 | 16:36

    Dobre ribe ,ulepsale su mi dan ,bar nesto covek da i da vidi osim teskih danasnjih tema

  • Срб

    13. decembar 2019 | 08:44

    Ово нема везе с мозгом Мора да је добро пљунула по Србима као и њен муж па јој следи награда

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA