11 godina je stariji od nje: Poznati glumački par privukao pažnju na premijeri filma "Ajvar"

Milena Radulović i Radovan Vujović nisu propustili ovaj događaj u "Kombank dvorani"

  • 4
Premijera filma Ajvar Foto: ATA Images

U sredu, 11. decembra, u "Kombank dvorani" održana je premijera filma "Ajvar" rediteljke Ane Marije Rosi, u kojem glavne uloge igraju Nataša Ninković i Sergej Trifunović.

Ovom događaju prisustvovale su brojne domaće filmske zvezde, između ostalog i glumac Radovan Vujović (35), Ris iz serije "Vojna akademije", koji je došao zajedno sa devojkom i koleginicom, Milenom Radulović (24).

Premijera filma Ajvar Radovan Vujović i Milena Radulović Foto: ATA Images

Bez obzira na razliku u godina, Milena i Radovan uživaju u ljubavi. Radulovićeva, koja inače gradi karijeru i u Rusiji, kaže da ima veliku podršku od strane svog emotivnog partnera.

- Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik. Pomaže mi kad mi je potreban savet. Nema želju da me kritikuje, ali sve vidi i usmerava me. Imam njegovu bezrezervnu podršku - rekla je Milena svojevremeno za Gloriju.

Milena Radulović, Radovan Vujović Radovan Vujović i Milena Radulović Foto: Instagram/mileena_radulovic

S druge strane, Radovan ima samo reči hvale za svoju devojku.

- Milena je sada oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu - rekao je Radovan za Story.

Inače, Milena i Radovan zajedno glume u seriji "Državni službenik". Milena je, iako to nikad nije isticala u javnosti, ćerka imućnog čoveka, koji je vlasnik salona poznate marke automobila.

Ona nikada nije pričala o tome ko je njen otac, to ne potencira. Tako je vaspitana. Posebno ne govori o tome koliko para ima ili da li kupuje firmiranu garderobu poznatih brendova, niti koliko to košta. Među glumcima važi sa pristojnu i finu devojku, svi je vole. Zaista nisam čuo da je neko imao problem s njom po bilo kojem osnovu - rekao je svojevremeno naš sagovornik.

Video: Radovan Vujović o Korenima i saradnji sa Žarkom Lauševićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    12. decembar 2019 | 16:37

    Jedan tezak smarac... Jedna teska smaracica...

  • Marina

    12. decembar 2019 | 18:41

    Moj suprug je stariji od mene 11 godina i 28 godina smo u lepom braku sa 2 odrasla sina. Primetila sam da dosta parova imaju tu razliku u godinama.

  • Jela

    13. decembar 2019 | 00:39

    Ne znate vi ovu malu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA