≫ 

Porodila se Dragana Džajić! Ana Ivanović postala tetka, a još nije odlučeno kako će se beba zvati

Dragana i Miloš dobili su prvo dete

  • 4

Dragana Džajić (27) porodila se danas. u ponedeljak 16. decembra, i na svet je donele dečaka, čime su ona i njen suprug Miloš Ivanović prvi put postali roditelji!

Mama i beba dobro se osećaju.

- Ne znam kako će se zvati. To će oni da odluče, meni je svejedno. Važno je da je na svet došao živ i zdrav - kaže ponosni deda Dragan Džajić.

- Nisam čuo Draganu još, pošto se porodila pre desetak minuta. Čuo sam se sa Milošem. Sve je proteklo kako treba. Tata je mnogo uzbuđen. U svakom slučaju ćemo proslaviti. Kako će da bude tek ćemo da vidimo. Kod nas u porodici je velika radost. Najvažnije da je da je sve proteklo kako treba, a za slavlje je manje bitno. A i to će biti kako treba - poručio je Džajić za Blic.

Podsetimo, Dragana je nedavno priznala da je prošla težak put, kako bi se ostvarila kao majka.

Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete - počela je Dragana svoju ispovest.

Dragana Džajić, Miloš Ivanović Dragana i Miloš, Foto: Telegraf

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - rekla je nedavno Džajina kći.

Dragana je tada rekla da će Miloš i ona sinu sigurno dati pravo srpsko ime.

Dragana i Miloš venčali su se 25. maja 2019. godine, u Beogradu.

VIDEO: Ovako je izgledao prvi ples Miloša Ivanovića i Dragane Džajić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA