≫ 

Sloba Radanović više ne prima poklone od fanova, a njegova odluka ima veze sa Kijom

Sloba je doživeo neprijatnost na jednom od nedavnih nastupa, pa presekao

  • 63
Slobodan Sloba Radanović Sloba Radanović / Foto: Marko Jovanović

Iako je već pričao o tome kako ne voli da prima poklone na nastupima, pevač Slobodan Radanović sada je presekao i javno poručio da mu fanovi ništa ne donose, jer neće ništa uzeti.

U pitanju nije hir, kao što su mnogi pomislili, već se radi o tome da je Sloba na jednom od nedavnih nastupa doživeo situaciju koja ga je izbacila iz takta.

- Taj dan su mi doneli neke dve kese, ja sam rekao: "Stvarno ne želim da uzmem poklone, rekao sam da ne primam poklone na nastupima. Hvala vam, divne ste". "Ne, ne, ne", insistirale su da uzmem, ja sam iz poštovanja uzeo i odneo u bekstejdž. Drugovi su me pitali šta je to, kad sam otvorio - sve neke ženske stvari unutra! - ispričao je Sloba.

Kristina Kija Kockar Kija Kockar / Foto: Nikola Tomić

- I onda su tu bile slike neke, nešto... I ja tu ispadam kao neki poštar, treba da dostavljam neke poklone... Malo sam se osećao kao da je neko hteo da napravi budalu od mene. Dao sam jednoj zajedničkoj drugarici te poklone da joj ona preda - objasnio je Sloba za "Premijeru", a naravno, radi se o poklonima za njegovu bivšu suprugu Kiju Kockar.

Video: Ovo je slučajnost...: Kija objasnila zašto je sedela pored Slobe na reviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saška

    17. decembar 2019 | 19:44

    Da li ovaj čovek ima dušu? Da li pomisli kako joj je kada pročita šta priča, malo li je od njega već preživela? Ima Boga Slobodane, spusti se na zemlju, na io si joj na grbaču gomilu ološa, ali ti izgleda prednjačiš!

  • Milka

    17. decembar 2019 | 21:14

    E danas pokaza pravo lice! Mogao je na malo finiji način sve to da kaže, nije ona ovo zaslužila. Verovatno ga ta starija, iskusnija, žena sa propalim brakom i decom loše savetuje. Dzaba manastiri Slobo, mnogo si se ogrešio, što je najgore još uvek pokušavaš da zgaziš ovu preslatka devojku.

  • Miki

    17. decembar 2019 | 18:19

    Čovek uzeo kese misleći da su za njega, pa pobesneo kad je ustanovio da je namenjeno Kiji. Ponovo pokazuje koliko je loš čovek. Kija mu je pet godina bila glavna podrška i mnogo je učinila za njega, a on to nije mogao doneti bar do zajedničkog menadžera? Dao odmah trećoj osobi da mu veverica ne prigovori. Videli smo u rijalitiju koliki je to lažov, kukavica i manipulator!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA