≫ 

Sloba prvi put zvanično u javnosti sa novom devojkom: "Upoznao sam je sa mojima, oduševljeni su!"

Jelena je prilikom fotografisanja čak i naslonila glavu na Slobino rame, očigledno u želji da pokaže da više nema šta da krije

  • 99
Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Jelena i Sloba, Foto: ATA Images

Sloba Radanović (29) pojavio se prethodne noći u javnosti sa Jelenom Đuričanin Marković, za koju se već nekoliko nedelja priča da mu je nova devojka.

Međutim, iako su do sada negirali da su u vezi, prisnost od prošle noći ide u prilog tome da je romansa konačno ozvaničena.

Mladi pevač je sa Jelenom došao na otvaranje restorana svog menadžera Gorana Lečića Leke, a par je sve vreme bio više nego raspoložen.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Jelena i Sloba, Foto: ATA Images

Jelena je prilikom fotografisanja čak i naslonila glavu na Slobino rame, očigledno u želji da pokaže da više nema šta da krije.

Tad kad sam rekao da nismo zajedno, stvarno nismo bili, ali od skoro jesmo. Nisam krio, od skoro je. Nije to sad preterano dug period - rekao je Radanović za Blic, dodavši da ju je upoznao sa roditeljima koji su oduševljeni.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Jelena i Sloba, Foto: ATA Images

Podsetimo, Jelena ima dvoje dece sa još uvek zakonitim suprugom Igorom Markovićem.

Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to sa kim se viđa - rekao je njen muž nedavno.

Kako je rekao, među prvima je saznao da se Jelena viđa sa Radanovićem.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Jelena Đuričanin Marković, Foto: ATA Images

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, jer je ona majka moje dece i želim joj da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, samo znam da se dobro druže - istakao je Marković.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Sloba, Jelena i Leka, Foto: ATA Images

Video: Kija ili Luna?! Ne, Sloba je birao treću devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joana

    18. decembar 2019 | 16:11

    I Luna i Kija za ovu izgledaju bogovski i 100 puta zenstvenije i seksipilnije.Ova kao izoperisani tranvestit ili ona lutka na naduvavanje.Nista damsko i zenstveno u njoj.

  • Majka

    18. decembar 2019 | 15:43

    Njegov život,njegova stvar,ali toliko ljigavu osobu svet nije video. On sve nešto ugađa,maže,laže,a neviđen mekušac i kompleksaš. U moru devojaka on našao udatu ženu s dvoje dece. Nemam ništa protiv žene,niti njene dece,ali druže na vreme se skloniš od problema i ne možeš pogrešiti. A i toj ženi svaka čast kad može biti sa ovakvim likom,a ima brak iza sebe.

  • Lukiceva

    18. decembar 2019 | 16:08

    Zena izgleda krajnje jeftino sto po izgledu sto po ponasanju.Napumpana usta,grudi,jagodice i jos ono oblizivanje usana dok se slika dosta govori o njoj.Jos jedna u nizu sponzorusa.Bravo Slobodane ubo si "premiju"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA