≫ 

"Već mesec dana je tamo..." Anabela o poseti bivšem mužu na klinici za lečenje od alkoholizma

- Jako sam ponosna na njegovu odluku - istakla je Anabela

  • 23
Anabela Andrej Atijas Printskrin: TV Pink

Andrej Atijas, bivši muž pevačice Anabele Atijas (44) trenutno se nalazi na jednoj beogradskoj klinici za odvikavanje od alkohola, ovim povodom oglasila se i Anabela koja je otkrila u kakvom je trenutnom stanju njen bivši muž.

Pevačica konstantno posećuje i Andreja i pruža mu prijateljsku podršku.

- Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće.  Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško - kaže Anabela.

Andrej Atijas, Anabela, Luna Anabela i Andrej Atijas ispred klinike, Printskrin: TV Pink

Anabela je otkrila i da se Andrej već mesec dana nalazi na klinici i da ga uskoro očekuje izlazak.

- On se već mesec dana nalazi na klinici za odvikavanje. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac - dodala je Anabela.

Ipak, ona je otkrila da je njena podrška isključivo prijateljska i da mesta za priče o njihovom pomirenju trenutno nema.

Andrej Atijas, Anabela, Luna Anabela sa decom u poseti Andreju, Printskrin: TV Pink

- Do sada je sve na prijateljskoj bazi jer je to za mene nešto najvažnije. Bitno je održati kvalitetan odnos, ali ne znam šta nosi vreme. Ne bih da očekivanjima upropastim jedan stabilan i kvalitetan odnos kakav imamo. Bitno je da oboje znamo da smo tu jedno za drugo kad je to najpotrebnije - otkrila je Anabela za Blic.

Video: Gagi u suzama otkrio kako se odvikao od narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Već viđeno

    19. decembar 2019 | 18:39

    Andrej priča kao neki peškirčić. Nešto zavija na beogradski. Inače, reklamira kliniku zato je i upriličen paparaco sa isfeniranim pastorkama. Niti je tu mesec dana, niti se leči zbog alkohola. Alkohol je propratna pojava njegovog problema. Sve rade zarad medijske pažnje.

  • Lazes

    19. decembar 2019 | 13:01

    Mesec dana!?!?! Pa ti lazes čim ZINES! Pa pre 2 nedelje ste svi kitili jelku kao srećna porodica, ovaj Atlas je imao modrice na oba oka! Znači pre toga sigurno nije bio na odvikavanju! Znači da LAZES! I u kome je problem? U njemu ili tebi kojoj su oba muža završila na odvikavanju?

  • Sa srećom

    19. decembar 2019 | 13:44

    E moj Atijase, dođoše i tebi glave crna jaja. Vreme je da se okreneš svojoj porodici, veri i Bogu, zaboraviš ovu propalu "familiju", pokajes se za sve što si radio u ime ove veštice.....Nova Godina je uskoro, pa i vreme za novi list u životu! Tebi čestitam što si priznao sebi da imaš problem. Beži od ove što ubira naslove na konto tvoje muke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA