• 10

Saša Popović i rektorka Beogradskog univerziteta su rođaci, a ona kaže: "Ne vidim što je to bitno!"

Na osnovu njihove biografije, može ih povezati samo jedan informacija

  • 10

Iako možda ovo deluje čudno, prvenstveno zbog toga što se dosad u javnosti o tome nije govorilo Saša Popović (65) direktor Grand produkcije i Ivanka Popović (60) rektorka Univerziteta u Beogradu su brat i sestra.

Pre nekoliko dana ova informacija počela je da kruži internetom, ali je tu navedeno da su Saša i Ivanka brat i sestra od strica.

- U srodstvu smo, sedmo koleno. Ne bih to nazvala bliskim srodstvom. Osim senzacionalizma, ne vidim zašto je ta informacija bitna - potvrdila je rektorka Beogradskog univerziteta.

Saša Popović

Saša Popović Foto: Nikola Tomić

Ono što se može pročitati u Ivankinoj biografiji je to da je rođena 1959. godine u Rio de Ženeiru. Deda joj je bio senator Daka Popović, prvi ban Dunavske banovine, a otac ambasador Gavra Popović, inače jugoslovenski diplomata.

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve Alimpije Popović, Ivankin stric, bio je prvi gradonačelnik Novog Sada nakon Drugog svetskog rata.

Ni u jednom od podatak koji se mogu pronaći u Ivkinoj biografiji ne povezuju je direktorom Granda, međutim Popović je u jednom od intervjua da su njegov deda i sva njegova braća bili sveštenici u novosadskim crkvama.

- Moj deda i sva njegova braća bili su sveštenici u novosadskim crkvama. Imao sam divno, bezbrižno detinjstvo - otkrio je jednom priliko Saša.

Video: Saša Popović: Svako veče Suzana i ja legnemo rano i čekamo kad će prva penzija da dođe

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gole

    Sasa je obican svirac ova zena je pametna.

  • Vodolijax

    Pa žena očito nije srećna što je povezuju sa njim čim kaže da su sedmo koleno.

  • Qwer

    Pa lepo je imati rođake u svim sferama života. Ivanka je Akademik, Sale piznati muzičar i biznismen, preci uspešni ljudi. Dakle, familija za primer, napredna u svakom pogledu. Nema tu nikakvih senzacija. Svaka njima čast.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima