≫ 

"Nisi seljačina ako si Srbin, ne znam kada će ljudi shvatiti da treba da budemo ponosni!"

- Krenite da čitate neke kvalitetne ljude, velike umove sveta koji su odavde potekli i shvatićete svi da je zapravo, ne kul biti Srbin, nego treba da budemo ponosni - kaže glumac

  • 15
Viktor Savić Foto: ATA Images

Viktor Savić (36) kaže da je ponosan što je Srbin, te da ne razume zašto mnogi ljudi, za sve loše u životu, traže opravdanje u činjenici što su Srbi.

Naime, prvo se osvrnuo na činjenicu da mnogi za sopstvene neuspehe krive Srbiju, te da od Rusa nikad nećemo čuti da kažu "Ali, dobro, mi smo Rusi, ovo je Rusija".

- Imam dosta kolega u Rusiji. Oni isto imaju problem, razna mišljenja, opoziciju... U Rusi je ista situacija, ali nikad nećeš čuti Ruse da kažu "Ali, dobro, mi smo Rusi, ovo je Rusija". Ne, oni stoje iza toga - mi smo Rusi, ovo je Rusija! Ja ne znam kada ćemo mi postati svesni da je kul biti Srbin. Sada, ako si Srbin, ti si, kao, "seljak". Ne, naprotiv! Ja ako nosim majicu Italije ili Engleske, ja sam okej, ali ako nosim majicu Srbije ja sam neka seljačina? Tako te tretiraju ljudi. Zašto? Ne razumem - rekao je Viktor.

Viktor Savić Viktor Savić, Printskrin: Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

- Uzmite da čitate neke kvalitetne ljude, velike umove, svete ljude, koji su odavde potekli, i skapiraćete da je, zapravo, ne kul biti Srbin, nego treba da budemo stvarno ponosni. U onom dobrom smislu te reči, ne u gordom - zaključio je glumac u emisiji Balkanskom ulicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    19. decembar 2019 | 13:37

    Taj autošovinizam je poceo 5 oktobra donaskom anti Srba na vlast!Tada je poceo kraj ponosne i zdrave Srbije!Sve koji su se borili za Srbiju su pohapseni,izdani i isporuceni u Hag!DOS je neprijatelja proglasio za prijatelja,pocelo je samooptuzivanje za ratove u bivsoj Jugoslaviji na inicijativu zapada,kao da su Srbi u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni pa i Kosmetu koji jeste nas,zeleli tamo svoje drzave i hteli nekoga da isele i proteraju a ne suptotno!Ne znam ko se u svetu i nasoj drzavi pravi lud pa za ovih 20 godina nije pitao tu EU gde su Srbi iz Slovenije,Hrvatske,Bosne i sa Kosova!?Pa kakvi su to nasi zlocini a nas nigde tamo nema?!Pustili smo da nas vijaju u sred Srbije neke zene u crnom,koje kakve agencije,strane sluzbe,ambasadori,Kandicke,Biserke,generale Nato pa da nam dolaze nato zlikovci i da pregovaramo s teroristima sto nije zabelezeno u istoriji i ponizenja bezbroj a o domacoj prtoj koloni i pomesanom stanovnistvu gde manjine imaju veca prava od nas Srba ne treba ni trositi reci.Sramota je u Srbiji reci da si Srbin vec 20 godina i to je "seljacki" jer to nije IN,svi su i sve je bolje.Nema vise tradicije,nema vise ponosa,nema vise uticaja crkve niti porodice,sve najgore sa zapada nam je stiglo i potureno,kriminal,droga,prostizucija,belo roblje,alkoholizam,razvodi,samozivost,zene vise nisu majke,ocevi su tu samo usput,nema vaspitanja,skole,postenja,ne rađaju se deca,ne poštuje se niko,mito i korupcija,lopovluk,selo koje je umrlo a zna se da je bez Sela mrtva i Srbija....mnogo smo postali losi jer smo se pomesali sa losim ljudima i ne Srbima koji mrze sve srpsko i dok se ne ocistimo nema nista od nas.

  • M park

    19. decembar 2019 | 13:11

    Bravo majstoreee....u pravu si i tako jeee..svi nose majce ili dresove drugih drzava a ako obuces srbije,seljak siii.....stidimo se svogaaaaa

  • tačno ...

    19. decembar 2019 | 15:18

    ...tako.. duh samoporicanja nas ubija od dvehiljadite pa naovamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA