Andrija o tome koliko glumac mora da radi da bi imao dovoljno novca: Ko kuka - nikad neće imati!

Popularni glumac Andrija Milošević u jednom intervjuu otkrio je finansijske detalje i situaciju glumaca u Srbiji

  • 2

Glumac Andrija Milošević (41) otkrio je koliko poslova treba da radi glumac u Srbiji kako bi imao dovoljno novca i da li se ikada pokajao što je izabrao baš ovaj poziv.

- Naravno da treba da se radi i da zarađuje makar i na sto strana. Koje druge opcije imamo osim toga da se borimo za sebe koliko god smo u mogućnosti? U svakoj profesiji je to slučaj i još nisam sreo čoveka koji živi odlično, a da se za to nije pomučio. Onaj ko kuka nikad neće imati, a za onog ko radi, nikad neće biti problema i to je tako - odgovorio je Andrija na pitanje koliko poslova mora da radi jedan glumac da bi imao dovoljno novca.

TLZP Tvoje lice zvuči poznato, Andrija Milošević Andrija Milošević; Foto: A. Nalbantjan

- Iza mene je zaista složena godina i ne znam ni odakle da počnem kada se radi o mojim poslovima i projektima. Prvo sam počeo da snimam veliku seriju u junu, a onda sam imao malu pauzu. Nakon te pauze je počelo snimanje serije „Biser Bojane“, posle toga sam snimio dve serije, pa još dva filma, pa sam izdao knjigu, zatim imao premijeru u svom pozorištu i nekoliko projekata. Kad bolje razmislim, više od pola godine nisam imao slobodan dan i priznajem da je to ponekad veoma naporno. Umesto što sedimo skrštenih ruku, bilo bi lepo da počnemo od sebe i onoga što za sebe možemo da uradimo. Kada se čovek pomiri s tim da mu je loše, onda mu sigurno neće biti bolje - dodao je on Andrija.

Na pitanje da li se nekada pokajao što je izabrao glumački poziv odgovorio je:

- Zaista nisam. Lepo je biti glumac, lepo je biti deo umetnosti i čuvati svoju kulturu, jer bez kulture ne postoji ni država ni narod. Zašto bih se kajao kada sam sam izabrao da budem glumac? - zaključio je Andrija za Pulsonline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vele

    19. decembar 2019 | 17:46

    O, premudri, koliko zarađuju ozbiljni glumci kad ti zarađuješ mnogo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA