≫ 

Makedonska glumica uhapšena zbog šverca 700 kilograma kokaina

- Bože, Bože! - rekla je Silvija kada je izvedena iz suda, na pitanja novinara da li je znala da Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu protv nje

  • 2
Silvija Stojanovska Printskrin: Youtube/Сител Телевизија

Silvija Stojanovska (59) uhapšena je pod sumnjom da je pripadnica bande za šverc kokaina, prenela je TV Telma!

Ova makedonska pozorišna, filmska i televizijska glumica navodno je omogućila "logistiku" dvojici braće koji su državljani Makedonije, a od kojih jedan živi u Madridu, a drugi u Skoplju.

Radilo se o švercu 700 kilograma kokaina iz Španije.

Silviji je sudija za prethodni postupak Krivičnog suda u Skoplju odredio kućni pritvor, a muškarcu koji je priveden sa njom u okviru iste istrage određen je zatvorski pritvor od 30 dana.

Kada je Silvija izvedena iz suda, na pitanja novinara da li je uhapšena na granici i da li je znala da Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu protv nje, dala je kratak odgovor.

- Bože, Bože! - rekla je Silvija, prenela je Sitel televizija.

Za delo za koju Stojanovsku sumnjiči tužilaštvo predviđena je kazna od namanje pet godina zatvora.

Kako navodi portal Sakam da kažam, Silvija je članica ansambla Dramskog teatra u Skoplju, u kojem je 2005. godine bila i direktorka.

Njena najnovija filmska uloga je bila "Oslobađanju Skoplja" 2016, a sada igra u domaćoj televizijskoj seriji "Familija Markovski".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA