≫ 

Ceca otkrila pravi razlog zbog kog Anastasija još uvek ne nastupa

- Ja nisam neko ko će uticati na njene želje - kaže Ceca o naslednici

  • 10

Ceca Ražnatović (46) kaže da sebi u 2020. želi novi album, što nam je i priznala, ali je spomenula i ćerku Anastasiju i njen album, ne znajući da ona nije izašla pred medije da im saopšti vest o albumu.

- Novi album, zaista. Na njega se čeka od 2015/16, ne znam kad sam izdala poslednji album. Moja publika to jako želi. Drugo, želje su mi vezane dosta za posao. Što se privatnosti tiče, naravno, da su mi svi živi i zdravi, srećni, da mi porodica bude složna, harmonična. To je najbitnije, za sve ostalo ćemo lako - rekla je Ceca, koja se potom požalila da joj je već šestu godinu zaredom leto 'pobeglo'.

Ceca slava Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Na komentar da bi sada mogla Anastasija da je zameni, Ceca se izlanula.

- Pa, ona sada, početkom godine, treba da izbaci album. Nadam se da vam je to rekla... Ne znam da l' ste je pitali. Da l' je uopšte izlazila? A, nije... Ne znam šta je odlučila, da li će pesmu po pesmu, što je sada neki novi fazon, ili će ceo album odjednom. Anastasija je od prve pesme imala ogroman broj ponuda, da ne pričam od kada su se pojavile"Rane", balkanski hit! Ona još uvek nema potrebu, kaže da još nije momenat... Ja nisam neko ko će uticati na njene želje, ona to treba sama da poželi i da se sama predstavi svojoj publici - objasnila je Ceca.

Kompletan snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    23. decembar 2019 | 11:44

    Kad nauci da peva.Gledam na snimku sa svadbe pojma nema.

  • B

    23. decembar 2019 | 12:16

    Nece nikad ni nastupati. Isto kao i Elena Kitic. Oni snimaju pesme da budu popularne, ali se ne bave pevanjem, jer kad se necim bavis od toga zivis i zaradjujes. Nastupanje je rad a zasto da rade kad ne moraju i kad roditelji mogu da ih izdrzavaju. Nece Anastasija skoro poceti na nastupima.

  • Monika

    23. decembar 2019 | 23:46

    Daj bre zeno smaras vise! Samo se ponavljas. Daj izbaci konacno neke dobre, kvalitetne pesme. Koja Anastasija, koji Veljko, Zeljko, Bogdana... Aman!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA