≫ 

Džej: Adil mi se nikada nije izvinio. Moja ćerka mu je oprostila, a ako je njoj lepo...

Džej je u razgovoru sa novinarima

  • 5

Pevač Džej Ramadanovski (55) pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa gde je novinarskoj ekipi otkrio detalje iz života, sve o trenutnom zdravstvenom stanju ali i o odnosu sa  kolegama.

Džej tvr­di da se još uvek do­bro dr­ži i da mo­že da pe­va, bez ob­zi­ra na te­ške zdra­v­stve­ne pro­ble­me ko­je je imao po­sled­njih go­di­na i na to što su neki pokušali živog da ga sahrane.

Mogu ja sve isto kao i pre, samo ne mogu da skačem i igram kao nekad, ali to sad više nije ni potrebno. Moram da kažem narodu da pevam i da mogu da pevam. Bog mi je dao taj talenat, a imao sam i sreće da upoznam sjajne saradnike, pre svih Marinu Tucaković, koja me je stvorila - ispričao je Džej.

Pink, novogodisnji program Džej Radamanovski Foto: Nikola Tomić

Međutim Ramadanovski ističe da su mu u poslednje vreme znatno opale tezge i potražnja za njegovim glasom baš zbog loših naslova u medijima.

- Posao mi je jako opao, kao i cena nastupa. Najpre zbog novinskih napisa kako sam na samrti, a neki su čak išli dotle da su objavili i da sam umro. Zatim, mnoge zavidne kolege su počele da šire priče kako sam puk’o, kako mi glas krči i kako više ne mogu da pevam - kaže Džej.

Džej je otkrio i da jeste imao teško detinjstvo, ali da nikada nije bio siromašan.

- Ja nisam bio siromašan, ja sam bežao od kuće i krao da ne bih bio siromašan. Ja nikad nisam prosio, ali jesam šibicario - kaže pevač.

Pink, novogodisnji program Džej Ramadanovski Foto: Nikola Tomić

Iako je u godinama i ima zdravstvenih problema Džej je odgovarao i na malo intimnija pitanja, odnosno o seksualnom životu nakon operacija.

- Naravno da sam aktivan, pa ja se nisam operisao dole nego gore - priča Džej.

Pevač je progovorio i o zetu Adilu , sa kojim godinama nije razgovarao. Kako kaže, Adil mu se nikada nije izvinio zbog situacije koju je imao sa njegovom ćerkom Anom.

- Adil i ja smo sada u super odnosima. Bila je to njegova greška, moja ćerka mu je oprostila, ali ako je njoj lepo meni je još lepše. Nije mi se izvinio, ali šta je tu je sad - otkriva Ramadanovski.

Kompletan intervju i o odnosu sa kolegama, ali i kakav odnos sada ima sa Marinom Tucaković pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    20. decembar 2019 | 17:45

    Ko jednom oprosti treba da zna da ce se to opet desiti kad tad

  • komsija

    20. decembar 2019 | 21:54

    Brate opale ti tezge jer si postao alkos. Ne možeš da pričaš više a kamo li da pevaš. Na žalost ali tako je

  • Hhh

    20. decembar 2019 | 17:39

    Imam cerku i nedaj boze da treba da mi se izvinjava haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA