• 5

Džej: Adil mi se nikada nije izvinio. Moja ćerka mu je oprostila, a ako je njoj lepo...

Džej je u razgovoru sa novinarima

  • 5

Pevač Džej Ramadanovski (55) pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa gde je novinarskoj ekipi otkrio detalje iz života, sve o trenutnom zdravstvenom stanju ali i o odnosu sa  kolegama.

Džej tvr­di da se još uvek do­bro dr­ži i da mo­že da pe­va, bez ob­zi­ra na te­ške zdra­v­stve­ne pro­ble­me ko­je je imao po­sled­njih go­di­na i na to što su neki pokušali živog da ga sahrane.

Mogu ja sve isto kao i pre, samo ne mogu da skačem i igram kao nekad, ali to sad više nije ni potrebno. Moram da kažem narodu da pevam i da mogu da pevam. Bog mi je dao taj talenat, a imao sam i sreće da upoznam sjajne saradnike, pre svih Marinu Tucaković, koja me je stvorila - ispričao je Džej.

Pink, novogodisnji program

Džej Radamanovski Foto: Nikola Tomić

Međutim Ramadanovski ističe da su mu u poslednje vreme znatno opale tezge i potražnja za njegovim glasom baš zbog loših naslova u medijima.

- Posao mi je jako opao, kao i cena nastupa. Najpre zbog novinskih napisa kako sam na samrti, a neki su čak išli dotle da su objavili i da sam umro. Zatim, mnoge zavidne kolege su počele da šire priče kako sam puk’o, kako mi glas krči i kako više ne mogu da pevam - kaže Džej.

Džej je otkrio i da jeste imao teško detinjstvo, ali da nikada nije bio siromašan.

- Ja nisam bio siromašan, ja sam bežao od kuće i krao da ne bih bio siromašan. Ja nikad nisam prosio, ali jesam šibicario - kaže pevač.

Pink, novogodisnji program

Džej Ramadanovski Foto: Nikola Tomić

Iako je u godinama i ima zdravstvenih problema Džej je odgovarao i na malo intimnija pitanja, odnosno o seksualnom životu nakon operacija.

- Naravno da sam aktivan, pa ja se nisam operisao dole nego gore - priča Džej.

Pevač je progovorio i o zetu Adilu , sa kojim godinama nije razgovarao. Kako kaže, Adil mu se nikada nije izvinio zbog situacije koju je imao sa njegovom ćerkom Anom.

- Adil i ja smo sada u super odnosima. Bila je to njegova greška, moja ćerka mu je oprostila, ali ako je njoj lepo meni je još lepše. Nije mi se izvinio, ali šta je tu je sad - otkriva Ramadanovski.

Kompletan intervju i o odnosu sa kolegama, ali i kakav odnos sada ima sa Marinom Tucaković pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    Pusti ti decu,ziva zdrava prava,skupa ili ne, ,pobrini se ti za sebe jer si u katastrofalnom stanju

  • komsija

    Brate opale ti tezge jer si postao alkos. Ne možeš da pričaš više a kamo li da pevaš. Na žalost ali tako je

  • Nikola

    Ko jednom oprosti treba da zna da ce se to opet desiti kad tad

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima