• 21

Anabela: U ljubavi je sve dozvoljeno, pa čak i taj deveti krug

Pevačica Anabela bila je gost naše emisije ILI ILI

  • 21

Kratki format Telegraf TV-a, emisija ILI ILI, donosi vam nekoliko minuta zabave sa poznatim ličnostima, koji tokom druženja sa nama moraju da biraju između dva bliska, a u isto vreme različita pojma.

Današnji gost je pevačica Anabela Atijas koju smo stavili u ozbiljan rebus sa pojedinim pitanjima. Morala je da bira između svog rodnog mesta, Goražda i Beograda, između najomiljnijih pesama, Luninih pesama...

Kakve odgovore nam je dala lepa Anabela, pogledajte u videu na početku teksta.

A, ako ste nekim slučajem propustili Anabelino izvđenje Luninog "Devetog kruga", brzo na Youtube kanal Telegraf music:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    Marko brate mili, jel si ti nekada čuo za onu: gledaj majku-biraj ćerku. Ovaj put si se spasao. U zadnji čas. Spasao si se gospodski. Sledeći put - gledaj majku Milice Todorović. Moj ti je savet. I nemoj da časiš ni časa. Vaše su majke i komšinice u Kruševcu. Generacijski ste bliski. Milica kao san lepa, zgodna, puna duha, interesantna. Sa njom ti nikad ne bi bilo dosadno a ne bi ni šokove, stresove i razne drskosti i bezobrazluke proživljavao. Imao bi ono što si oduvek želeo: mirnu i skladnu vezu punu poverenja i poštovanja. Prekrasan par vidim da bi ste bili. Zalutali ste malo oboje u neke bezvezne veze, ald ajd sad...sad ste slobodni. Mare, brate mili ! Jel još da ti crtam? Izađi iz ilegale i pravac......Milica. Do duše i to možeš ilegalno, kako god, samo.....preduzimaj nešto. Toliko toga zajedničkog imate da niste ni svesni.

  • xxx

    E muko

  • Miliša

    Anabela Atijas je trenutno najomraženija osoba u ovoj zemlji. Iz mnogo razloga. Tačka kraj.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima