Ivica Dačić u žiriju TLZP-a: Ministar pred superfinale posetio takmičare

Pored ministra Dačića, u žiriju su Haris Džinović, Dušan Alagić i Uroš Đurić

  • 1

Na televiziji "Prva" krenulo je superfinale takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a pobednički tim osvojiće nagradu od 25.000 evra koji će dodeliti u humanitarne svrhe. Svi prihodi od sms glasova odlaze u humanitarne svrhe. Svoje zarade od sms glasanja, odrekli su se Telekom, Telenor, VIP, Comtrade, TV Prva, Radio Televizija Republike Srpske, Federalna Televizija, Televizija Sitel i produkcijska kuća Emotion.

U žiriju takmičenja su Ivica Dačić, Haris Džinović, Dušan Alagić i Uroš Đurić. Ministar spoljnih poslova Republike Srbije posetio takmičare pre superfinala i srdačno ih pozdravio.

TLZP, Tvoje lize zvuči poznato Ivica Dačić i Željko Šašić Foto: Nikola Tomić

Inače, za veliku nagradu boriće se Daniel Kajmakoski i Ivana Peters kao Neli Furtado i Džejms Morison, Ana Kokić i Aleksa Jelić kao Šakira i Alehandro Sanz, Katarina Bogićević i Dragan Kojić Keba kao "Dubioza Kolektiv", Knez i Željko Šašić kao Pavaroti i Bočeli i Edita Aradinović i Nenad Pagonis kao Majli Sajrus i Bili Ajdol.

Šta je izjavio ministar Ivica Dačić pred superfinale TLZP-a, pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA