≫ 

"Dok sam ležao, on me je udarao": Folk pevač pretučen metalnom šipkom

- Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem - rekao je Martin Nedeljković

  • 9
Martin Nedeljković Printskrin: Youtube/Martin Nedeljković

Folk pevač Martin Nedeljković iz Pirota, pretučen u noći između srede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom, piše "Kurir". Nedeljković navodi da je slučaj prijavio policiji da će napadač biti uhapšen.

- Bilo je prestrašno! Ne daj bože da se ovo ikome desi - rekao je pevač i nastavio:

- Bilo je oko jedan sat posle ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspeo da izbegnem. Počeo sam da bežim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bežao, udario šipkom po telu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao - navodi Nedeljković i dodaje:

- Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspeo sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uleteo i pozvao policiju - ističe on.

Martin navodi da ne zna zašto je pretučen.

- Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspeo da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po telu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživeo. Policija je uradila svoj deo posla i verujem da će se slučaj rasvetliti - rekao je Nedeljković.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    21. decembar 2019 | 12:48

    Ко је, сад, па овај!? Одакле само искачу.....

  • febo

    21. decembar 2019 | 13:29

    Oce to ,sve cekaju na ulici,I biju bez razloga

  • Boban

    21. decembar 2019 | 15:38

    Pevač se moze zvati kad bude imao nekoliko albuma sa po bar dva hita, koji će se pevati i posle njega. Sve ostalo je buranija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA