≫ 

Đole održao prvi koncert nakon operacije: "Sada sam stent up komičar, ugradili su mi četiri stenta"

- Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi - pričao je Balašević na svom koncertu u Osijeku

  • 16

Slavni kantautor Đorđe Balašević održao je svoj prvi koncert nakon problema sa zdravljem, zbog čega je i operisan. Popularni Đole pevao je u Osijeku u dvorani "Gradski vrt", i to skoro četiri sata. Balašević je priredio koncert za pamćenje, a tokom svog nastupa se šalio.

- Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi. Tu su došli i momci iz benda kojima sam malo zaboravio imena, pod lekovima sam pa ne znam. Ako zaboravim tekstove vi ste tu. Ja uvek dolazim da donesem energiju, a danas sam tu da uzmem malo vaše energije - rekao je Đole, prenosi Jutarnji.hr, i nastavio:

- Nisam vise stand up komičar. Sada sam stent up komičar, jer su mi ugradili četiri stenta. Što bi rek'o onaj u filmu: "Al' su me popravili!" Eto, toliko o tome - rekao je Balašević.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Đoleta Balaševića u Osijeku:

 
 
 
View this post on Instagram
Tri i pol sata čistog užitka.. #balasevic #osijek #odlazicirkus #circusbalbeloA post shared by Mijo Jozić (@m.jozic1) on

 
 
 
View this post on Instagram
#svesuvilesvesukraljiceisvesunevaznenaspramnje #balasevic #legagrad #osijek #love #balaševićzauvijekA post shared by Marijana Čelig (@marijana_mare13) on

Video: Đorđe Balašević se prvi put oglasio nakon operacije

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    21. decembar 2019 | 16:28

    Ne bi on ni jedan koncert odrzao da ga zena ne tera na to, njoj nikad dosta...

  • Paja

    21. decembar 2019 | 17:16

    Sto ste toliko digli frku oko operacije, kada se zna da ugradnja stenta ide kroz probusenu venu napreponi ili ruci i za 24 h moze da ide kuci. Strasna operacija.

  • Wien

    21. decembar 2019 | 13:42

    A na kojem jeziku se obratio prisutnima...???...jer u Hrvatskoj kaze da govori neispravan Hrvatsko tzv Srpski...njegove rijeci sa koncerta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA