"To je bio najteži trenutak": Luna iznela nove detalje raskida sa Markom Miljkovićem

- Ja sam mu samo rekla da mu nisam neprijatelj i da mu nikada neću biti neprijatelj... - pričala je Luna

  • 64
marko Miljkovic, Luna Djogani Printskrin: Youtube/AmiG Show, A. Nalbantjan

Luna Đogani okončala je vezu sa Markom Miljkovićem koja je trajala 11 meseci i koja je otpočela tokom njihovog učešća u "Zadruzi 2". Ćerka Anabele Atijas rešila je da otkrije koji je bio za nju najteži momenat prilikom raskida.

- To je bio najteži trenutak. Dogovorili smo se da on dođe po stvari kada ja neću biti tu. Ja sam išla na nastup, u najgorem mogućem izdanju, ali ja sam veliki profesionalac, ne pokazujem kako se osećam. On je došao po stvari i sreli smo se i taj trenutak kada je došao da uzme svoje stvari i ode iz mog života je bio najteži - rekla je Luna, koja prilikom rastanka rekla Miljkoviću da će biti uz njega:

Marko Miljković, Luna Đogani, IDJ Žurka Marko Miljković i Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

- Ja sam mu samo rekla da mu nisam neprijatelj i da mu nikada neću biti neprijatelj i da šta god da mu treba u bilo koje doba dana ili noći uvek može da računa na mene. Zaista tako mislim i tako se osećam. On je rekao: "Takođe". I tako smo se rastali - zaključila je pevačica.

Video: Pitali smo Lunu Đogani kako komentariše novu devojku Slobe Radanovića

(Telegraf.rs/IDJ TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anđela

    21. decembar 2019 | 19:00

    Luna, ja tebi ništa ali aposlutno ništa više ne verujem. Izgubila si svako poverenje. Inače sam u Z1 bila jedna od retkih koja je bila na tvojoj strani u onom suludom trouglu i smatram da te je onaj "bračni par" iskoristio. No nije to tema sada....U Z2 si bila baš rijaliti igrač. Ništa više od toga. Marko se iskreno zaljubio. Marko ume da voli, za razliku od tebe. Igrala si sa Markom toplo-hladno. Pri svakoj svađi si ga ogovarala po ćoškovima sa kim god si stigla. Njegov trud oko tebe je bio toliko evidentan i očigledan, bez obzira i na njegove neke greške.Kada si mu pri kraju zadruge rekla: zgadio si mi se, i to tako hladno, bezosećajno, ravnodušno - u tom trenutku si se ti meni zgadila. Od tada ti ne verujem baš ništa. Mnogo si izveštačena. OK, Marko se zaljubio, gazio često i preko svog dostojanstva, puštao, čekao....šta? Da ga povrediš po ko zna koji put i pokažeš nepoštovanje svojim igricama njemu iza leđa. Ti ni prijatelj ne umeš da budeš i to smo videli mnogo, mnogo puta od tebe tako da , draga Luna ....ne laži. Kakav prijatelj ti njemu da budeš. Da je pametan treba da uradi isto što i Sloba. Glavu da okrene i nikad više da te ne pogleda i ne pomene. Bezvredna si.

  • Ej bre

    21. decembar 2019 | 16:46

    Dosta vise!! Sklonite ove nikogovice i besposlicare!!

  • Zoran

    21. decembar 2019 | 18:04

    Dakle od reči do reči ponavlja sve što je čula od svoje la mame već toliko puta u životu. Profesionalne melanholičarke. Bolje da je upijala sve ono što joj je Marko govorio i to učila napamet, za njeno dobro, nego što joj priča nedozrela la mama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA