≫ 

"Molim vas da prestanete da linčujete komentarima i porukama": Marko se oglasio, pa pomenuo Lunu

Miljković je morao da reaguje

  • 43
Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler Foto: ATA Images

O raskidu Lune Đogani i Marka Miljković nakon 11 zabavljanja bruji javnosti. O razlozima razlaza pričali su ona i on.

- Ja sam išla na nastup, u najgorem mogućem izdanju, ali ja sam veliki profesionalac, ne pokazujem kako se osećam. On je došao po stvari i sreli smo se i taj trenutak kada je došao da uzme svoje stvari i ode iz mog života je bio najteži. Ja sam mu samo rekla da mu nisam neprijatelj i da mu nikada neću biti neprijatelj i da šta god da mu treba u bilo koje doba dana ili noći uvek može da računa na mene - rekla je Luna za Pink.rs o njihovom raskidu.

U međuvremenu, oglasio se Marko Milković, koji je pecnuo svoju dosadašnju devojku.

- Još jednom vas sve molim da prestanete da linčujete komentarima i porukama. Luna Đogani se ne oseća dobro ovih dana (što je i normalno) i mnoge stvari radi nepromišljeno kao i reči koje izgovara - napisao je Marko Miljković.

Evo i njegove objave.

Luna Đogani, Marko Miljković Objava Marka Miljković Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

Video: Zadruga Specijal: Luna nakon raskida žali što Marku nije služila na slavi

Video: Pitali smo Lunu Đogani kako komentariše novu devojku Slobe Radanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 456

    22. decembar 2019 | 13:42

    Jadorije serpetina i stolica,ogavni! Ovaj kako je s njpm srozao se ispod dna ,ona je rodjena u porodici ispod svakpg dna pa joj je to prirodno stanje,sve u svemu ona leti presla je nebo,a kad tresne jer tako tp biva ...bice gore nego telence 432,mnogo letis kao i svaka prasina.

  • Vesna

    22. decembar 2019 | 12:33

    Cenim tvoj potez Marko, vredan je poštovanja, po ko zna koji put pozivaš neke ljude da Luni ne šalju komentare, da je ne uznemiravaju i da je ne vređaju. OK. A da te pitam ja tebe nešto: Ima li ta tvoja Luna ono crveno dugme za blokadu svih komentara na svom insta? Može li i ona da isključi mogućnost za bilo kakve komentare ispod svojih objava. Znamo da može. Pa što to ta tvoja Luna to ne uradi? Ako je komentari dovode do ludila - neka ih lepo sve isključi. Prosto ko pasulj, što bi tekao. I zašto ti njoj takav savet, javno ne proslediš? Nemoj da dozvoliš da te ponovo uvlači u svoje igrice. Moj ti je savet. Ćuti Marko - NE REAGUJ. PUSTI IH. Neka srlja. Šta to tebe više briga. Uradio si sve što si mogao. Sad - ćuti. To je najglasniji odgovor svima i za sve.

  • lazno

    22. decembar 2019 | 13:02

    po cemu ste vas dvoje interesantni nego po skandalima?. od toga zivite i zaradjujete .niste valjda umislili da ste neki talenti ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA