Mia Borisavljević objavila spot za pesmu "Jedna ja": Pevačica se u seksi haljini valja po pesku

- Pesma "Jedna ja" je ujedno i poslednja pesma sa mog albuma koji sam punim srcem, dan i noć pripremala punih godinu i po dana - napisala je pevačica

  • 7
Mia Borisavljević Printskrin: TV Pink

Pevačica Mia Borisavljević objavila je spot za pesmu "Jedna ja", koja je uvertira za novi album koji će izaći za nekoliko dana u prodaji. Spot je sniman na čuvenoj plaži Patara u Antaliji, koja privlači brojne turiste svojim peščanim uzvišenjima koja podsećaju na pustinju.

Iako u seksi svetluckavoj haljini, Miji nije smetalo da u njoj legne na pesak, ali i trči pa su mnogi sa oduševljenjem posmatrali ove scene. Ova pesma će se svideti kako pripadnicama nežnijeg pola, ali i muškarcima koji će osim glasa uživati i u Mijinom izvajanom telu.

 
 
 
View this post on Instagram
LJUBIM TE ZA KRAJ I ŽELIM TI SVE NAJ, BILA JEDNOM JEDNA JA! #jednajaA post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

- Pesma "Jedna ja" je ujedno i poslednja pesma sa mog albuma koji sam punim srcem, dan i noć pripremala punih godinu i po dana. Ljudi, hvala vam na svemu, hvala što volite moje pesme, što se uz njih zaljubljujete, slavite, znate da se isplačete... Zaista je to neopisiv osećaj. Tu sam za vas zauvek, kao i vi za mene - napisala je Mia na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
Boli me glava.A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Pogledajte spot za pesmu "Jedna ja":

Video: Ljudi imaju predrasude o meni: Mia Borisavljević otvoreno o skandalima koji su je pratili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA