≫ 

Svi bruje o njenom navodnom razvodu, a Slavica Ćukteraš se provodi i pozira u seksi pozama

Pevačica se navodno posle pet godina braka razvela od fudbalera

  • 8
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš/Foto: Marko Jovanović

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se posle trogodišnje pauze vratila na muzičku scenu, a ono o čemu se uveliko priča poslednjih dana jeste da se razvela od Vladimira Avramova - nakon pet godina braka.

Slavica i fudbaler imaju ćerku Viktoriju, a ni jedno ni drugo se povodom ove teme nisu oglašavali, te tako nisu ni demantovali ni priznali da su se razišli. Sumnje o razvodu podstakla je i pevačicina nova pesma "Pun gas", za koju mnogi misle da se njom oprostila od braka sa Avramovim.

I dok priče kruže, Slavica se provodi, a pratioce na Instagramu počastila je i vrelim selfijem iz lifta, sva u belom i sa raskopčanom košuljom...

Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš u liftu/Foto: Instagram/cukterasslavica

A potom se provodila do duboko u noć, što je takođe podelila sa fanovima...

Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš u provodu/Foto: Instagram/cukterasslavica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. decembar 2019 | 18:30

    Dodjose neka cudna vremena ,danas se udaju i zene da bi se razvodili,naprave dete i kud koji mili moji,neki moderni brakovi sex i grad,biznis zene,kao da su zene pocele da uzivaju u statusu samohrani majki nekako ih to vise pali nego da se zajednicki bore za normalan brak i za normalno odgajanje dece,,sto se onda udaju i zene zar nisu imali prilike da se upoznaju dok su bili momak i devojka, da zaboravio sam to je bilo u proslom veku danas se upoznaju preko drustvenih mreza, instant sex ,instant brak,udaj se na brzinu kaj se natenane,mi smo izgubili osecaj za mnoge vrednosti zato je drustvo postalo diletantsko,ovo nije vezano samo za nju nego uopsteno jer su sve te price manje vise iste samo su nijanse u pitanju u vezi tih stvari

  • Cinik 110%

    22. decembar 2019 | 19:39

    Žika Jakšić je slobodan. Eto prilike da se podsete na stare dane.

  • Gg

    22. decembar 2019 | 19:20

    Razmisljam ovih dana, godina, samo nam je ona falila ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA