U nedostatku novih fotki... Stanijina gola guza zauzima pola slike, a ona poručuje da se vratila

Rešila je da ponovo prodrma Instagram i raspali maštu muškoj populaciji

  • 20
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević/Foto: Nikola Tomić

Stanija Dobrojević ponovo je rešila da pokaže ono što najbolje zna - da raspali muškarcima maštu svojom zadnjicom, koju je i ovaj put stavila u prvi plan.

Čini se da joj je nedostajalo kratko vreme koje nije provodila na Instagramu, ali i da je bila u obavezama pa nije uspela da napravi nove fotografije... Ipak, koga briga da li je stara ili nova kada je ovako nešto na slici?

- U nedostatku novih fotografija... - napisala je kratko Stanija i stavila golu guzu (tange se i ne vide) u prvi plan, ali time želela i da stavi do znanja da se vratila.

Stanija Dobrojević Stanijina guza u prvom planu/Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Možda je nedostatak slika, ali nikako nije nedostatak komentara, budući da su se nizali oni u kojima su joj poručili da "nije realna", ali je bilo i onih koji su joj zamerili na ovakvoj eksplicitnosti.

"Seti se koliko godina imaš i da li ti ovo priliči?! Inače nemam ništa protiv tebe...", "Sramota... Treba se pohvaliti brakom i bebicom...porodicom, a ne gu*icom", "Ti si bomba", "Kakva guza, Bože, kakva guza"...samo su neki od komentara.

Video: Deca pod Ostrogom stala u red da se slikaju sa Stanijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA