≫ 

Godinu dana nakon što je izgubio ženu, srpski voditelj zaprosio devojku na svom stand-up nastupu

Darko je to učinio pred punom dvoranom i dobio gromoglasan aplauz

  • 89
Darko Mitrović, Sandra Georgijevski Darko Mitrović pronašao je novu sreću kraj Sandre / Foto: Instagram/komandant_dark

Voditelj "Mentalnog razgibavanja" i stand-up komičar Darko Mitrović, godinu dana nakon smrti supruge Snežane, zaprosio je devojku Sandru Georgijevski sa kojom je ozvaničio vezu pre mesec dana. 

Darko je ovaj romantičan čin ljubavi izveo pred punom dvoranom na svom nastupu, kada je prišao svojoj devojci koja je sedela u publici i potom je iznenadio prosidbom.

- Ja sam inače improvizovao i skinuo sam sa svog priveska za ključ onaj prsten...i hteo sam da je pitam da li želi da se uda za mene - duhovito je pristupio Darko i kleknuo, posle čega je usledio gromoglasan aplauz i oduševljenje publike.

Sandra je rekla DA, a zatim je usledio i snažan poljubac, posle kojeg se Darko vratio na binu.

Kako je izgledala prosidba, pogledajte na snimku:

Podsetimo, Mitrović je u decembru 2018. godine izgubio suprugu Snežanu, sa kojom ima sina Nemanju.

- Sinoć je moj centar univerzuma, moje sve i sva otišla u neke druge dimenzije. Moja Sneža, moj prijatelj, moja ljubav, više nije među nama. Siguran sam da ćemo se jednog dana ponovo sresti i prepoznati. Ne postoje reči kojim bih mogao da opišem prazninu koju osećam. Ovaj život je jedna us*ana stvar i jako je kratak. Sa druge strane, ovaj život je jako lep, jer mi je makar na kratko poklonio Snežu. Neću postaviti crno-belu fotku... Sneža je u moj život unela sve boje ovoga sveta. Volim te, ljubavi moja. Tvoj Darko - napisao je Darko 21. decembra 2018. godine.

Darko Mitrović, Snežana Mitrović Darko je pre godinu dana izgubio suprugu Snežanu, sa kojom ima sina / Foto: Instagram/komandant_dark

Video: Zaprosio devojku sa 1.452 ljubavne poruke koje joj je pisao svaki dan četiri godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iva

    22. decembar 2019 | 22:20

    iz postovanja prema djetetu koje za godinu dana ne preboli svoju majku trebao si sacekati sa uvodenje neke nove zene u njegov zivot a kada uz to dodas da si mu sada ti jedini roditelj i oslonoc izgleda da si ti samo jedan sebicni covjek i ne tako pazljiv otac.

  • Vodolijax

    22. decembar 2019 | 21:49

    A gde nestade njegov Univerzum kako je opisao svoju pokojnu suprugu kad je nedavno preminula.Izgleda da on ima nekoliko Univerzuma .

  • Zoja

    22. decembar 2019 | 22:04

    Bas je voleo zenu!!!Pa kada si sa ovom poceo kada ti je zena preminula pre godinu dana?Sramota i greota!!!Jos se hvalis sa tim,mogao si da sacekas jos neko vreme da prodje,barem iz postovanja prema toj zeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA