O heroinu ili o ljubavi? Frontmen grupe S.A.R.S. otkrio istinu o pesmi "Lutka"

Frontmen grupe S.A.R.S. ptkriva o čemu tačno govori pesma lutka koja je postala ogroman hit

  • 3
Lutka SARS Printskrin: Youtube/Sveže Amputirana Ruka Satriania

Žarko Kovačević (35) iz grupe S.A.R.S. ispričao je koju poruku nosi pesma "Lutka", koja je na Jutjubu do sada preslušana skoro 57 miliona puta.

Balada “Lutka” grupe S.A.R.S. otkad je izašla 2013. godine, često se na svadbama koristi kao pesma za prvi ples. Međutim, kada je objavljen spot za "Lutku" desilo se to da nisu bili retki komentari onih koji su tvrdili da članovi ovog popularnog benda ustvari pevaju o heroinu.

- Ljudi su skloni da po svaku cenu traže konekciju sa drogom u pesmi "Lutka", da su neki otišli toliko daleko da u komentarima objašnjavaju gde se sve u spotu pojavljuju detalji koji su zapravo ubačeni da simbolizuju heroin - prokomentarisao je ove navode Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.

Žarko Kovačević Žare SARS Žarko Kovačević, Foto: Milena Đorđević

- Neko vreme sam slao te komentare drugaru koji nam je snimao spot da mu pokažem šta je on sve uradio, a da ni sam nije znao. Svako će neko umetničko delo doživeti na drugi način i to je lepota umetnosti. Ako neko u toj pesmi vidi povezanost sa drogom, to je sasvim u redu... Ja tu pesmu doživljavam kao priču o ultimativnoj ljubavi - zaključio je Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo je

    24. decembar 2019 | 18:37

    Vrh pesma pa nek je tumaci kako ko hoce .

  • Bravo

    24. decembar 2019 | 21:27

    Pesma za sva vremena , slusace se i za dvadeset godina , a ovi sto se udaraju iglom nek je svojataju , niko im ne brani .

  • ❤️

    24. decembar 2019 | 16:09

    Srecan je taj ko shvati na vreme da pravi gresku.... To jest ovaj je pogresan(a)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA