Osvajaju svojim atributima gde god da se pojave: Ovo je top 5 pevačica koje imaju ogromne grudi!

Ove pevačice se pored glasa mogu pohvaliti i ogromnim grudima koje pivlače veliku pažnju

  • 38
Jana Todorović, Dara Bubamara, Indi Aradinović Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačice se uvek trude da izgledaju što bolje i da svojom pojavom privuku veliku pažnju gde god da se pojave. Ove naše poznate zvezde svojom pojavom, sigurno, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Jana Todorović, Dara Bubamara, Indi Aradinović, Jelena Kraleuša i Goga Sekulić svojim zanosnim oblinama osvajaju sve, a kada su njihove grudi u pitanju, po veličini, ostale koleginice ne mogu da im stanu na crtu.

Jana važi za pevačicu koja ima najveće grudi na našoj estradi, a kada svoje obline izbaci u prvi plan, pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Jana Todorović, DM Sat Nova Godina, Pozarevac Jana Todorović, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica nije imala nijednu plastičnu operaciju, već su njene grudi potupno prirodne i ogromne, a kako je rekla, ponosno ih nosi.

Ja to nosim ponosno i svi znaju da ništa nisam radila na sebi, a i vidi se - rekla je pevačica svojevremeno za Telegraf JETSET.

Mnogima je prva asocijacija na Bibamaru - njene velike grudi. Dara svoje obline ume da istakne u prvi plan, ali i kada je zakopčana do grla njene grudi ne možete da ne primetite.

Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: Instagram/darabubamara_official

Pevačica često svoje pratioce na društvenim mrežama počasti nekom vrućom fotogrfaijom, a mnogi pripadnici jačeg pola upravo je obožavaju zbog velikih grudi.

Indi je jdna od pevačica sa najvećim grudima na našoj javnoj sceni, a veoma često ume da ih "izbaci" u prvi plan.

Indira Aradinović Indi Indi Aradinović, Foto: Instagram/indyofficial1991

Mnogi ovu našu pevačicu zbog zanosnih oblina upoređuju sa Kim Kardašijan, a muškarcima su na njenom telu najlepše definitivno njene grudi!

Karleuša po izgledu parira mnogim svetskim zvezdama, a kada se pojavi sa dubokim dekolteom sve oči uperene su upravo u njene grudi. Na društvenoj mreži Instagram Jelenu prati je preko 2 miliona ljudi, a za to je zaslužan njen atraktivan izgled i obačenje.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Kraleuša je u poslenjoj emitovanoj emisije Zvezde Granda istakla je da će ići uvek oskudno odevena jer izgleda odlično!

- Sada me pitaju, što više mršaviš, više skidaš garderobu. Pa, naravno. Nema limita. Neko ko sanja ono belo od evrokrema noću i rastopljeni kačkavalj, i toliko se odriče lepih stvari, pa naravno da ću šetati polugola - rekla je Jelena.

Goga važi za jednu od pevačica koja prednjači po veličini grudi na našoj sceni. Sekulićeva često bira odevne kombinacije koje bi u prvi plan istakle njene velike grudi, koje svima odmah zapadnu za oko.

Goga Sekulic Goga Sekulic, Foto: Promo

Pevačica je pre više od godinu dana prvi put postala majka, a nakon porođaja brzo je vratila svoju liniju i svoj seksepil ponovo istakla u prvi plan.

Video: Seksi Karleuša okružena sa četiri Deda Mraza, a onda je je počela da menja poze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA