Džej Lo pri izlasku iz teretane pokazala bradavice, a onda je zauzela bezobraznu pozu

Dženifer oduševljava sve svojim trbušnjacima i zanosnim oblinama

  • 4
Dežnifer Lopez

Dženifer Lopez, Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (50) uslikana je kako izlazi iz teretane u Majamiju, a kada su je prolaznici primetili u sportskoj opremi, u preseksi izdanju, nisu mogli da odvoje pogled od nje.

Džej Lo bila je u društvu verenika Aleksom Rodrigezom (44), a pri izlasku iz teretane, ona je pokazala bradavice koje su se nazirale ispod preuskog topa.

Dženifer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju pored automobila koji je u istoj boji kao njen top i helanke, a zbog njenih oblina i trbušnjaka gore društvene mreže.

 
 
 
View this post on Instagram

Baby, it’s warm outside.❤️ #ChristmasInMiami #ChristmasEveSleigh 📸: @arodA post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

- Bebo, toplo je napolju. Božić u Majamiju - napisala je pevačica u opisu fotografije koja već ima nekoliko miliona lajkova.

Dženifer je nedavno nominovana za Zlatni globus za ulogu Ramone u filmu "Prevarantkinje sa Vol Strita", gde glumi striptizetu koja zarađuje novac, za sebe i dete, plešući u klubu.

Dežnifer Lopez

Dej Lo, Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za potrebe uloge u pomenutom filmu, pevačica je naporno trenirala kako bi bila u savršenoj formi. Džej Lo je posetila i nekoliko striptiz klubova kako bi što bolje dočarala striptizetu koju tumači.

Video: Od čega je ova žena, ovo savršenstvo? Džej Lo bljesnula grudima na crvenom tepihu, ali su svi gledali u njenu frizuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA