≫ 

Hrvatska bruji o Miligramu i novom pevaču: Dođite kod nas!

Adi je dobio veliko priznanje kada je postao pevač poznate srpske grupe Miligram - pišu hrvatski mediji

  • 2
Miligram Miligram sa novim pevačem/Foto: Luka Boskovic, Stefan Stojanov

Kada je procurila vest da je naš najpoznatiji kompozitor Aleksandar Milić Mili u "Miligram" doveo nove članove i da je novi pevač Miligrama Adi Šoše, reakcije ljudi bile su fantastične. Usledila je pesma "Karotida" koja je donela potpuno novi zvuk na ove prostore, a sada i čitava Hrvatska bruji o njima.

Naime, tamošnja publika imala je priliku da u najgledanijoj emisiji uživo čuje Adijevu izvedbu hita Zdravka Čolića "Kuća puna naroda". Publika je vrištala i aplaudirala, a slavnoj Amiri Medunjanin zasuzile su oči.

Usledile su objave u hrvatskim medijima u kojima se navodi da je Aleksandar Milić Mili definitivno znao šta radi kada je odabrao Adija, te da je odabir njega da postane deo Miligrama veliko priznanje talenta za mladog pevača.

Hrvatska bruji o Miligramu Hrvatski mediji o "Miligramu"/Printskrin: Index.hr, HRT TV, Večernji list, 24sata.hr

- Adi je dobio veliko priznanje kada je postao pevač poznate srpske grupe Miligram - naveo je 24sata.hr.

"Ovo je nešto najbolje što sam čuo", "Bravo za Miligram i Adija, kakav spoj!", "Momak peva maestralno, jedva čekamo da Miligram dođe kod nas", "Ono kad rasplačeš Amiru Medunjanin", "Anđeoski glas", "Poklonite se talentu", samo su neki od stotina komentara.

Poslušajte "Karotidu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA