Kolege ga obožavaju, a sada je naslednik Saše Matića napravio haos na internetu!

Valentinovi fanovi sa nestrpljenjem su dočekali ovu pesmu kojom ih je mladi pevač obradovao neposredno pred praznike

  • 1
Valentino Perutna Foto: Promo

Opšta pomama nastala je u podne kada je mladi bosanskohercegovački pevač Valentino Perutina objavio novi spot za pesmu "Godinama" i mnogi već smatraju da je reč o velikom hitu.

Ovaj mladić iz Mostara, poznat je i kao naslednik Saše Matića obzirom na to da Valentinov vokal neverovatno podseća na glas ovog proslavljenog pevača kom je pre godinu dana čak i gostovao na koncertu i čiju podršku ima.

Valentino Perutna Valentino Perutina, Foto: Promo

Valentino ne samo da je bio učesnik "Zvezda Granda" u prethodnoj sezoni, već je i miljenik svojih kolega koji su ga podržali i prilikom promocije njegove prethodne pesme "Solo" za koju je muziku radio upravo Saša Matić.

Valentino Perutna Valentino Perutina, Foto: Promo

Ovoga puta za baladu "Godinama", pored Baneta Opačića koji je radio muziku i tekst, zasluge za aranžman ima Mario Pajić, dok se o kvalitetu spota brinuo Vedad Jašarević. Valentinovi fanovi sa nestrpljenjem su dočekali ovu pesmu kojom ih je mladi pevač obradovao neposredno pred praznike.

Poslušajte pesmu Valentina Perutine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA