Kraljica Hrvatske: Srpski frajeri su zgodni i nezgodni!

- Svakoj ženi prija kada dobije neki kompliment - rekla je pevačica Kristina Bralo

  • 1
Kristina Bralo Kristina Bralo Foto: Promo

Kristina Bralo osvojila je publiku u Srbiji hit singlom pod nazivom "Pronto" koji na "jutjubu" već ima milion pregleda. Atraktivna Hrvatica za razliku od većine njenih koleginica nije želela da kupuje preglede na muzičkoj platformi, već je prvo milionče "zaradila" zahvaljujući realnim klikovima fanova kojima se ova numera i te kako dopala.

Kristina je oduševila i veliki broj pripadnika jačeg pola u Srbiji koji ostavljaju samo pozitivne komentare na račun njenog izgleda. Ona kaže da je presrećna zbog uspeha prve pesme i da će publiku u Srbiji tek osvojiti novim hitovima.

- Dobijam samo pozitivne komentare na račun numere "Pronto" i drago mi je što sam uspela da skrenem pažnju publike na sebe. Radim na novim projektima koji će uskoro izaći i jedva čekam da ih publika čuje - kaže ova atraktivna pevačica , koja nije imuna na komplimente jačeg pola.

- Svakoj ženi prija kada dobije neki kompliment. Što se tiče frajera u Srbiji, mogu samo da kažem da su jako zgodni, ali i nezgodni (smeh). Šalu na stranu, momci sa Balkana su najbolji - kaže mlada pevačica.

Pogledajte spot za pesmu "Pronto":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA