≫ 

"Niko nije umro!" Anabela o raskidu Lune i Marka, spomenula i Andrejevo lečenje od alkohola

- To je njena stvar i njen život - kaže Anabela

  • 26
Anabela Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas (44) gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal", gde je govorila o ćerki Luni i njenom raskidu sa Markom Miljkovićem.

Na pitanje kako mama to komentariše, rekla je:

- Šta da kaže mama? Šta god ja rekla, to je njena stvar i njen život, uvek je radila ono što je ona mislila. Ja sam to više puta dokazala, grebući tamo i u prvoj i drugoj sezoni rijalitija.

- Život ide dalje, niko nije umro i svi su živi i zdravi. Ona je konačno shvatila da radi ono što voli - objasnila je Anabela.

Na pitanje o Andreju Atijasu koji je bio na lečenju od alkohola, Anabela kaže da se sve dobro završilo.

- Sve se na kraju dobro završilo. Ja sam puna predivne energije, nadam se da će vi tako da se osećaju i uđu što pozitivniji u Novu godinu. Treba čovek da se nauči strpljenju - rekla je Anabela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudi

    29. decembar 2019 | 22:27

    Su u toku Z1 ,opijeni zrtvicom Kijom namrzlu ovu zenu ,tako da sad sta god da kaze ili uradi ,bila u pravu ili ne ,bice na stubu srama .Vremenom ce istina isplivati na videlo kao sto polako isplivava .Tako da Anabela Bog nek ti je u pomoc .

  • salecux

    30. decembar 2019 | 18:04

    ..ako bude slušala Anabelu daleko neće dogurat a izgleda da je sluša,to znači,što god je Anabela u svom životu i karijeri poduzela sve je otišlo u pm i sad je spala na Lunu i njen Novac,mala izdržava i oca i mater i verovatno joj je Marko skrenuo pažnju na to i to je sigurno bio i kraj a Luna je veoma brzo zaboravila ko ju je doveo do prvog mesta,njegovi potezi ( igre) i njegov intiligentni mozak su bili tačkica na i,a Anabela (glupa ko točak ) nemože manipulirat Lunom dok je Marko tu i radi toga svega Luna i Marko raskidaju da bi bilo dovoljno mesta za Anabeline prohteve i manipulacije,Luna zažalit ćeš,onakvog momka izgubiti zarad Anabele..??!

  • Aha

    29. decembar 2019 | 23:19

    Deca bas slusaju roditelje i njihove savete. Nisam ni ja mnogo puta poslusala moje, a sada kada sam i sama roditelj ,setim se njihovih reci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA