Ivanu Bosiljčiću obijen auto: Razbijeno mu zadnje staklo, glumac je za lopova imao jednu poruku

- Sve je upravo prijavljeno policiji,ali ukoliko neko od vas pronađe moja dokumenta, koja su verovatno bačena, pišite mi u inboks ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga - napisao je glumac

  • 7
Ivan Bosiljčić Ivan Bosiljčić Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Glumac Ivan Bosiljčić doživeo je neprijatnost u veče nedelja na ponedeljak. On je objavio da mu je obijen automobil u kojem je ostavio dokumenta. Zadnje staklo je slomljeno, slučaj je prijavljen policiji, a Ivan je imao jednu poruku za lopova.

- Na osvetljenom i prometnom javnom parkingu iznad Beton hale, malopre nam je obijen auto. U rancu ,koji sam slučajno ostavio na zadnjem sedištu,nije bilo novca,samo lične stvari i dokumenta spremna za put- pasoš, lična karta i vozačka dozvola. Sve je upravo prijavljeno policiji,ali ukoliko neko od vas pronađe moja dokumenta, koja su verovatno bačena, pišite mi u inboks ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga. Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade - napisao je Ivan Bosiljčić.

Evo i njegove objave:

Video: Bosiljčić sa VIP kartama otišao na Čolin koncert, pa sve vreme sedeo na stepenicama iza bine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snooker

    30. decembar 2019 | 09:44

    Ako ti nisu preneli u policiji,u pospednje vreme odijajau kola i uzimaju samo saobracajnu dozvolu.. Posle rade prevare sa istim takvim autom kao sto je u saobracajnoj.. Ne trebaju njima pare iz kola,ni radio,ni telefoni... Proverena informacija..

  • Miloje

    30. decembar 2019 | 11:45

    Samo budala danas ostavlja stvari u kolima...

  • Mihailović

    30. decembar 2019 | 16:00

    Auto je obojen zbog ranca...ostaviti nešto na sicu, poziv lopovu...a dokumente velika glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA