• 28

Novogodišnji intervju sa Natašom Bekvalac: "Svaka greška učinila me je ovakvom kakva sam danas"

- Sad ne mogu da se setim kakva sam bila ranije, ali ja sam ponosna na sebe - rekla je Nata za Telegraf JETSET

 • 28

Pevačica Nataša Bekvalac ovih dana uveliko radi na pripremi svog prvog solističkog kocerta u Štark areni u Beogradu. Pevačica je u novogodišnjem intervjuu koji je dala za Telegraf otkrila da bi, da je znala koliko je to velik i naporan proces, razmislila da li bi na to pristala. Osim toga, Nata nam je otkrila da je u 2019. godini pravila manje grešaka nego što je to činila ranije.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Koje su tvoje najveće greške koje si uradila u 2019. godini?

- Početak razgovora pa odmah greške... (smeh). Sigurno da ih je bilo, ali manje nego predhodnih godina. Mislim da je ovo bila jedna od najlepših godina za mene. Godina sa najmanje pogrešnih izbora, i odluka. Zaista jako stabilna i srećna godina za mene.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Nedavno si imala jednu izjavu koju su mnogi citirali na društvenim mrežama da lako kažeš "da". Pa da li možemo očekivati da ćeš to "DA" reći i u 2020. i šta bi to bilo kada bi ti rekla da?

- Pa, dobro... Kada se izvuče iz konteksta naravno da to može da se tumači na razne načine. Ja to uvek gledam sa one najšaljivije moguće strane. Budući da imam oko sebe ljude koji su predivni, i koji jako razmišljaju o meni na način koji treba i osvemu... E, njima sad najlakše kažem da, jer ne postoji ne za mene.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Koje tvoje osobine ne bi volela da naslede tvoje ćerkice Hana i Katja?

-  Ja se menjam. Stalno se menjam. Na dnevnom nivou se menjam. Sad ne mogu da se setim kakva sam bila ranije, ali ja sam ponosna na sebe. Na sve osobine koje imam, svaka greška učinila me je ovakvom ženom kao što sam danas. Volela bih da budu samostalne, da budu hrabre, da budu srećne kao što sam ja danas. A kad sa strane gledate, što je za nekog uspeh za nekog je pad.  Tako da unutar sebe volela bih da one budu srećne kao što sam ja danas.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Koliko je za jednu ženu uspeh da ima mušku podršku u ponoć kada se dočeka nova godina taj neki zagrljaj i poljubac ili to zapravo ne mora da znači ništa?

- Znate koliko ja znam tih muških podrški u ponoć, koje samo sat kasnije nemaju nikakvu moć i snagu. Koliko poljubaca u ponoć gledam koji izgledaju fenomenlano i potpuno filmski, a znam šta se krije iza svega toga. Ja sam se odlučila da ne znam koga ću da poljubim u ponoć, i ne znam koga bih pre da izaberem. Pošto nas na bini ima 6-7, pa ko mi se zadesi. A u toku godine svaki poljubac ima svoj bekap, svoje značenje i svoju težinu. I ne mora biti taj jedan jedini u ponoć.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Mislim da ti se u 2020. jedna od najvećih želja ostvaruje, a to je koncert u Areni. Kako teku pripreme? Koliko ti to energiju crpi, sada kada se spremaš za nastupe koje imaš bukvalno svakodnevno?

- To je proces koji Bogu hvala nisam znala šta sve nosi, jer da sam znala nisam sigurna da bih tako lako uletela u sve to, jer ako radite na način na koji radimo moja ekipa i ja to je potpuno odricanje života. Već mesecima je to jako malo spavanja, jako puno stresa, jako puno grča u toku dana, neizvesnosti... Mnogo ljudi, mnogo energija gde svi treba da funkcionišemo kao jedno. Imamo na dnevnom nivou mnogo uspeha i mnogo neuspeha, suglasica i nesuglasica. Ali, sve je to što mora da podrži jedan proces da bi rezultat bio onakav kakav očekujem da bude.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

 • Šta je ono što Nataša Bekvalac želi sebi u 2020. godini?

- Da sve bude kao što jeste. Stvarno! Da sve bude kao što jeste, i da se sve nastavi u tom nekom lepom maniru. Da ostanem na tom prelepom talasu slobode i uspeha u kom sam sada.

Kompletan razgovor sa Natašom Bekvalac u novogodišnjem studiju koji je opremio JYSK pogledajte u videu na početku teksta! 

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Komentari

 • Sara

  Pa kakve greske,ti si bez greske hahaha

 • 👼

  Pedeseta samo sto nije zakucala, Ali ovog puta kuku mene do Boga, sretna i nasmejana... Samo bez drveta. Zelim svima moju srecu u 2020. Ljubav pobeduje SVE

 • 👼

  Samo mi zao sto puce onda kao atomska bomba pa rece u ljutini, pojedima sto ste mi to radili? E pa ja sam kriva sto nisam bila mudra.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima