≫ 

I pored porodične tradegije, Sloba će pevati na zakazanom novogodišnjem nastupu

- Nije otkazao nastup, pevaće večeras - rekao je kratko Slobin menadžer

Sloba Radanović doživeo porodičnu tragediju, budući da mu je preminuo otac Duško Radanović. Pevač se, da podsetimo, oprostio od njega oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

- Neka mi te anđeli čuvaju, najbolji moj tata. Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si medju najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj OTAC, u pravom smislu ge reči! Počivaj u miru. Mnogo te volim. Najviše na svetu... Nedostajaćeš mi svakog dana. Tvoj sin - napisao je Sloba.

Budući da Sloba ima zakazan nastup za doček 2020. godine, njegov menadžer otkrio da će Radanović ipak pevati u restoranu gde će on pevati sa Cecom Ražnatović.

- Nije otkazao nastup, pevaće večeras - rekao je kratko Slobin menadžer za Pink.rs

Video: Sloba o Luni: Što se mene tiče, ja nikome ništa ne dugujem

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    31. decembar 2019 | 17:22

    Ti nisi professionals,vec covek Bez srca

  • Oxi

    31. decembar 2019 | 16:59

    Naklon do poda ako uspe da izdrzi i ispuni ocu zelju, jer on uopste ne mora da nastupa posto su karte vec rasprodate i jer bi to Ceca sama izgurala, i posto bi sigurno dobio i honorar. Nisi jak koliko jako udaras, vec koliko jak udarac izdrzis na nogama.

  • Rade

    31. decembar 2019 | 17:24

    Njega necu komentarisati nije uopste vredan samo nije u redu prema ljudima koji su platili da se provedu I da se provesele. Vesti se brzo sire, napravice parastos umesto doceka nove godine. Ja da Sam gazda lokala oterao bi ga kuci..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA