• 8

"Želim da se udam i da imam porodicu": Edita Aradinović progovorila o planovima za 2020. godinu

- Mislim da je 2020. moja godina - kaže Edita u prazničnom intervjuu za Telegraf JETSET

  • 8

Video: Edita Aradinović: 2019. je bila moja prekretnica, zahvalna sam Bogu i producentima

Pevačica Edita Aradinović (26) poslednjih meseci bila je u medijskoj ilegali, a sada je u novogodišnjem intervju za naš portal progovorila o svemu što je prošla tokom poslednjih meseci, ljubavnom životu, novim pesmama, planovima i željama za 2020. godinu.

Edita je sumirala utiske iz prethodne godine i istakla da bez obzira na veliki uspeh koji je doživela ipak misli da je 2020. godina njena.

-  Ipak mislim da je 2020. moja godina. Prošla, odnosno 2019. godina bila je moja prekretnica i zahvalana sam Bogu i producentima na tome - kaže Edita.

Pevačica je određeni period provela i u medijskoj tišini, a sada je otkrila koliko je to njoj teško palo, odnosno koliko je to težak period za jednog umetnika.

Edita Aradinović

Pevačica Edita Aradinović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica je određeni period provela i u medijskoj tišini, a sada je otkrila koliko je to njoj teško palo, odnosno koliko je to težak period za jednog umetnika.

- Ja nisam bas neka medijska ličnost, iako se mozda dobro snalazim ispred kamera i u spotovima i intervjuima. Iskreno najbolje i najprirodnije se osećam kada se sama snimam u kolima na mom Instagramu, tako da nisam baš nesto mnogo patila od te medijske ćutnje. Tako da iskreno nisam nešto mnogo patila, više sam se odmorila - - ispričala je pevačica.

Edita je otkrila i svoj ljubavni status i otkrila da kao i svaka devojka priželjkuj da se uda i zasnuje porodicu.

- Pa ja želim da se udam i imam porodicu, tako da eto nadam se tome i idem ka tome. Kod nas pevača je to malo komplikovanije, jer se od nas očekuje da uvek budemo dobri u svom poslu, a da bi bili dobri onda morate mnogo da radite, a samim tim onda malo vremena imate za sve ostalo. Ja u ovom momentu malo vremena imam - ispričala je pevačica.

O majčinskom instiktu, novim pesmama i ostalim Editinim željama pogledajte u videu na početku teksta.

(M.Pantić)

Komentari

  • Miki rubiroza

    Samo jos da nadjes ozbiljnu budalu za to.....

  • BATA

    U porodicu djogaj? Tesko.

  • MaraNS

    Ne znam gde lete sa tom udajom. Udati se ne znaci da ces biti vise postovana, voljena... Primetila sam da bolje funcionisu vanbracne veze nego brakovi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima