≫ 

"Bez para biće teško, ali bez ljubavi je teže": Karleuša za 2020. godinu poželela 2 bitne stvari

- Pa meni je samo dovoljno da se 2019. završi - rekla je između ostalog pevačica za Telegraf JETSET

  • 14

Muzička zvezda Jelena Karleuša pevala je za doček Nove godine u jednom poznatom beogradskom hotelu, a publici je priredila nastup za pamćenje. Ekipa portala Telegraf.rs bila je na licu mesta i porazgovarala sa JK.

Za početak, Jelenu smo pitali koji svoj novogodišnji nastup pamti.

- Ja se iskreno nadam da ja sebe nadmašim i da mi je najsvežiji nekako i najbolji. Moram da kažem da očekujem od večeras da to bude najbolji doček u mojoj 25 godina dugoj karijeri - rekla je pevačica za Telegraf JETSET.

Jelena za sebe kaže da je lavica.

- Sve lavice sebe nazivaju lavicama, ali da bi bio lavica moraš da budeš u svakom segmentu života kao pravi lav... da grmiš kao lav cele godine - iskrena je JK.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić

Ćerkice Nika i Atina su podržale JK na njenom novogodišnjem nastupu, a mi smo Jelenu pitali šta su ona i Duško uzeli naslednicama za Novu godinu i da li su bili kreativni prilikom izbora poklona.

- Mama je kreativna. One su bile kreativne kada su pisale pismo Deda Mrazu. Ja sam bila jako, jako kreativna da u haosu, ludila. šoping manije srpske po svim šoping centrima i ja budem ta koja vuče kese i otimam se sa drugim ženama za poslednju igračku u Dexy&Co-u. Dobile su sve i svašta, sve sa spiska. Atina je pogledala spisak i rekla je: "Mama, pa meni je Deda Mraz doneo sve sa spiska" - rekla je Karleuša.

Na pitanje šta JK želi sebi u 2020. godini, Jelena nam je iskreno rekla:

- Pa meni je samo dovoljno da se 2019. završi. Evo, za koji minut se završava i već sam srećna. Ja bukvalno nemam nijednu želju - rekla je Karleuša, koja je za sam kraj poželela svima, ali i sebi, sledeću stvar.

- Poželela bih u 2020. godini ono što je možda najbitnije, a to je zdravlje, jer ja najbolje znam da cenim to, i nema ničeg važnijeg od toga. I, naravno, ono bez čega sve ne bi se vrteo u krug, a to je ljubav. Samo zdravlje i ljubav. Bez para biće teško, ali bez ljubavi je teže. Eto - rekla je Jelena Karleuša.

Video: Seksi Karleuša u mini haljini izdominirala u novogodišnjoj noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    1. januar 2020 | 12:59

    E propala bi mi godina da ona nije cestitala......promaseni lik-bez ljubavi i bez para....

  • Deda mraz

    1. januar 2020 | 13:01

    Pa koliko znam ti imas dve ljubavi, Vranjesa i Tosica tako da nisi u manjku sto se tice ljubavi.

  • JO

    1. januar 2020 | 13:09

    Brojne pekare traže radnice. Sigurno će naći sebi neki posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA