≫ 

Anastasiju opljačkali u Parizu, a onda je pevala taksisti jer nije imala novaca da plati vožnju

Dejli Mejl preneo je Anastasijin peh u Parizu koji prati jedna zanimljiva priča

  • 19
Anastasija Raznatovic

Foto: ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović (21) doživela je pravu neprijatnost kada je opljačkana u Parizu, a zanimljivu situaciju koju su ona i njena drugarica imale sa taksistom, odnosno kako su se snašle da taksi "plate" bez novca, preneli su svetski mediji, među njima i "Dejli mejl".

Nevena, Anastasijina drugarica, sa kojom je boravila u Parizu ispričala je kako je Ražnatovićeva tokom vožnje pevala taksisit kako bi ih odvezao do hotela gde su boravile.

- Nedavno smo bile u Parizu zajedno, krenule smo u šoping i obilazak, a ja sam zaboravila novčanik. U međuvremenu, kako smo šopingovale, desi se da Anastasiju opljačkaju... Izgubimo i njen novčanik. Ništa to nama nije bilo strašno, dok se nismo izgubile. Izgubimo se i ne znamo da se vratimo do hotela. Peške da idemo, ne dolazi u obzir. Sve vreme smo se smejale muci - rekla je Anastasijina drugarica.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

- Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pevačica u Srbiji, šta nam se dogodilo...Ona je bukvalno ceo put pevala i tako smo mu platile. Htele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želeo da uzme - otkrila je Anastasijina drugarica za emisiju "Lično, nezvanično".

Anastasijina i Nevenina priča zaintrigirala je svetke medije koji su pisali o njoj, a "Dejli Mejl" je Anastasiju opisao kao uspešnu mladu pop pevačicu  sa singlovima koji su postigli  neverovatan uspeh na popularnoj platformi Jutjub.

Takođe, Ražnatovićevu su nazvali i mladom influenserkom koja liči na Kim Kardašijan i koju na društvenoj mreži Instagram prati skoro milion ljudi.

Video: Anastasija o zajedničkom životu sa dečkom Đorđem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA