≫ 

"Danas je 75 dana kako nisam pio": Pejović iskreno o alkoholu, porodici i novogodišnjim odlukama

Pevač je ispričao prestatku scenu, kada je zbog svoje dece bio u ulozi Deda Mraza

  • 9
Aco Pejović Foto: A. Nalbantjan

Pevač Aco Pejović (47) otkrio je da je u 2020. godinu zakoračio bez poroka, ali i koga to prvog izljubi, nakon što kazaljke otkucaju ponoć.

Pejović je novogodišnju noć proveo radno u rodnoj Crnoj Gori, a evo i koga prvog izgrli i izljubi u ponoć.

- A ja sam puno puta rekao već koga sam poljubio, kad odbrojimo te poslednje sekunde, prvi čovek koji je do mene je moj kum, moj gitarista, a koga ću prvo nego svog kuma da pozdravim i čestitam. Ako je tu moja supruga, onda je ona sledeća i tako dalje - otkrio je pevač.

Aco je priznao i da već više od dva meseca ne konzumira alkohol, ali je otkrio i koja je to prva odluka koju je doneo u 2020. godini.

Aco Pejović Aco Pejović i njegova supruga Biljana, Foto: Nikola Tomić

- Ja sam već to pričao, jedno 75 dana je danas kako nisam pio, a danas je prva odluka da popijem čašu vina, a da se suzdržim da ne nastavim dalje - iskren je bio pevač.

Pejović je oduvek isticao da je vrlo privažen i da je izgradio veoma blizak odnos sa ćerkama, a ispričao je kako je zbog svojih naslednica bio u ulozi Deda Mraza.

- Kad su mi klinci bili mali, to sam malo češće radio u to vreme, tad su kapirali da Deda Mraz postoji. Ja istrčim na terasu, pa kroz prozor ostavim poklone ispod jelke, pa supruga uvede decu a ja mašem i spuštam se lagano ispod prozora, jer kao Deda Mraz je otišao i onda skinem sve sa sebe od toga i kao foliram se da sam propustio to - rekao je Aco za Pink.

Video: Kum kaže da lepo spava, svako jutro ga probudi u 4: Pejović otkrio kakav Prijin i Filipov naslednik

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    2. januar 2020 | 07:22

    Kad broji koliko dana nije pio, vidi se dokle je stigao...alkohol je veliko zlo,uništava svaki deo organizma i sve bliže oko sebe...

  • Vreme

    2. januar 2020 | 01:15

    Ne pijem ni ja 30 god pa sta sad. 🤦‍♂️ a najbolji su mi oni ljudi sto kazu kakav si ti to covek ako ne pijes! Pa bolji od vas, vasa deca placu kuci kad ste pijani urovni itd da ne navodim. Pozz za tako ljude sto ne piju. 🙋‍♂️😊

  • tako kažu

    2. januar 2020 | 02:52

    kad prestane da broji dane bice izlečen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA