≫ 

Dragana polila Eda vrelom kafom po glavi: Njegova reakcija nikome nije jasna

Problem je nastao kada je Dragana odbila da priđe i pozdravi se sa Fetićevom sestrom

  • 18

Na društvene mreže pušten je snimak na kojem se vidi kako Dragana Mitar vrelom kafom poliva Eda Fetića po glavi!

Starleta je prvo, u novogodišnjoj noći, fizički nasrnula na ljubavnika, opalila mu je šamar, a tokom rasprave za stolom šolju vrele kafe prosula mu je na glavu.

Njegova reakcija je prilično nejasna, nekima i šokantna, pošto je nastavio mirno da sedi, bez ikakvog suprotstavljanja ljubavnici.

Podsetimo, problem među njima nastao je onda kada je Dragana odbila da priđe i pozdravi se sa Fetićevom sestrom, kada mu je došla u posetu 31. decembra. Ipak, Edis je rekao kako je njegova greška bila što je Draganu uopšte pozvao da se pozdrave.

Snimak kako mu prosipa kafu na glavu pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    3. januar 2020 | 13:57

    I nije toliko losa ova zadruza!Barem pokazuje kakve su ove zene.Jeste da to niko ne komentarise od voditelja do novinara preko ovih laznih boraca za neka prava ali sto bi rekli ovi ucesnici-narod sve vidi!!

  • 😋

    3. januar 2020 | 14:32

    Pa šta je mislila da će njegova sestra da se pozdravi sa ženom koja mu rastura brak i odvaja ga od dece.Odvratna je,bruka od "majke" i žene.Ne znam koji muškarac može da bude sa njom.

  • E

    3. januar 2020 | 14:22

    Moj edo bezi od ove lojare,nemoralne zene!!! Bezi ako boga znas!! Nju svi znamo kakva je! Dali si nirmalan!? Imali neko da ovom coveku pomogne!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA