• 1

Nakon što je tukao ženu i završio u bolnici, osnivač "Novih fosila" praznike ipak proveo s porodicom

- Ovo je godina u kojoj sam odneo najveću pobedu - izjavio je Rajko

  • 1

Nakon što je uhapšen prošle godine zbog porodičnog nasilja Rajko Dujmić (65), osnivač grupe "Novi fosili" ,početkom jeseni, samoinicijativno otišao je na lečenje, kako bi bio u kontroliranom okruženju, ali je izašao za praznike, pa je tako Novu godinu dočekao sa suprugom Snežanom i prijateljima.

Rajko je rekao da budućnost vidi sa suprugom, te da je svestan koliko je ljubavi i truda važno da ulože obe strane.

Rajko Dujmić

Printskrin: Youtube/Croatian Music Channel

- Novu godinu dočekao sam sa suprugom Snežanom i prijateljima na Trgu. Slušao sam Fosile i Prljavce, te smo se dobro proveli-  izjavio je Rajko.

Osnivač benda "Novi fosili" kako je to ranije pričao nije želeo da izađe iz bolnice sve dok ne bude siguran u sebe da ništa neće konzumirati. Budući da se sada oseća bolje Rajko je privremeno izašao iz bolnice.

- Ovo je godina u kojoj sam odneo najveću pobedu. Pobedio sam sebe – rekao je.

Poznati hrvatski muzičar i jedan od osnivača benda "Novi fosili" Rajko Dujmić uhapšen je početkom jula prošle godine, zbog pretnji i fizičkog napada na suprugu Snežanu. Dan posle je zbog lošeg zdravstvenog stanja upućen je i u bolnicu. Nakon nemilog događaja, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Međutim, čini se da je par nadvladao sve probleme i da su sve nesuglasice rešili mimo suda.

- Tako će i biti, ali to je proces. Ne ide preko noći. Snežana i ja nismo se ni svađali. Ne tuži me supruga nego država - izjavio je Rajko.

Video: Sanja Doležal o Rajku Dujmiću i zavisnosti

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • Deki

    Rajko Dujmić nije osnivač Novih fosila, on je u grupu došao tek posle 7 godina od njenog osnivanja. Ali je sasvim sigurno najznačajniji član grupe zbog hitova koje je komponovao.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima