≫ 

Ana Korać zbog blama u "Amidžiju" završila u stranim medijima, uporedili je sa likom iz crtaća

Ana u emisiji "Amidži šou" nije znala odgovor na pitanje iz opšte kulture

  • 33
Ana Korać Printskrin: Youtube/AmiG Show

Ana Korać odnedavno je učesnica rijalitija Zadruga, povodom čega je gostovala u emisiji "Amidži šou", a netačnim odgovorom na pitanje iz opšte kulture sve je šokirala.

Radilo se o pitanju kada je počeo Prvi svetski rat, na šta je Ana odgovorila "1389. godine", zbog čega joj se ceo studio smejao. Poznato da je Prvi svetski rat počeo 1914. godine, a Ana je zbog nepoznavanja opšte kulture završila i na jednom ukrajinskom portalu.

Pustili su vest o njoj, a uporedili su je sa likom iz filma "Ko je smestio zeki Rodžeru", šarmantnom pratiljom glavnog lika Džesikom Rebit, koja ima dugu crvenu kosu i ogromne obline.

Džesika Rebit Džesika u filmu "Ko je smestio zeki Rodžeru"/Printskrin: Youtube

Da li će ova informacija završiti u Zadruzi u kojoj Ana boravi, i kako će reagovati na ovakve prozivke, ostaje da vidimo.

Ovako je to izgledalo u "Amidži šou":

A podsetite se i Džesike sa kojom su je uporedili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej

    4. januar 2020 | 13:45

    Da ste je pitali koliko je myskaraca imala? Znala bi iz topa!

  • Sta reci

    4. januar 2020 | 09:25

    Ma što je najžalosnije, da joj puste ovu informaciju kako je izisla na ukrajinskim portalima ona bi bila ponosna, bez obzira na to koji je razlog tomu. Njoj i takvima je bitna samo reklama, pa makar i ona negativna, samo da se piše pa šta bilo. Devojka kaja već treću sezonu zaredom sedi u toj Zadruzi, izuzetno sumnjive i prošlosti i sadašnjosti, devojka koja nema dana radnog staža a nosa nakskuplju markiranu garderobu, satove, besna auta, odmara po luksuznim destinacijama, svako malo ide na "korekcije" tela, i niko da je jednom onako pošteno digne i ne počne da "češlja" po svemu tome. Prošle sezone je kao malo nešto bocnuli čisto zbog protiska javnosti, ona ustala rekla "to je laž" o sve ostalo na tome. A nekom drugom bi krv isisali dok ne bi otkrili ko stoji iza svega toga.

  • Llllllll

    4. januar 2020 | 16:22

    Kakva emisija, takvi gosti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA