Rada Manojlović otvara etno restoran, zaposliće oca i sestru

- Radin restoran će biti u etno fazonu, služi isključivo domaću, srpsku hranu, pre svega iz svog kraja - rekao je izvor

  • 10
Novogodišnji Program, DM Sat TV Foto: Nikola Tomić

Pevačica Rada Manojlović navodno je rešila da novac koji je zaradila od nastupa uloži u provatni biznis i da otvori restoran.

Rada je u Beogradu našla lokaciju za restoran, a uveliko traga za konobarima, kuvarima, kao i za stručnjakom koji će biti zadužen za enterijer.

- Rada je rešila da spoji lepo i korisno i da uposli, između ostalih, i svog oca Radeta, ali i sestru Mariju. Ona je došla na ideju da u svom restoranu koji će biti u etno fazonu, služi isključivo domaću, srpsku hranu, pre svega iz svog kraja, tako da će na meniju imati i punjene paprike, sarmu, ali pre svega domaću pogaču i pitu od razvučenih, a ne gotovih kora - rekao je dobro obavešten izvor.

RTS, novogodisnji program, Rada Manojlović Rada Manojlović, Foto: A. Nalbantjan

Da otvori restoran, Manojlovićevu je podržala porodica, kao i dečko pevač Haris Berković.

- Ona se dugo lomila da li da se osmeli na ovaj preduzetnički potez, ali su joj otac, sestra, brat, dečko i bliski prijatelji pomogli da preseče. Na kraju krajeva, ako i ne uspe u tom biznisu, zatvoriće ga, a bogu hvala, mnogo radi i nastupa, pa kod nje nema krize. Radina ideja je da se u svom restoranu oseća kao kod kuće, da kad god ode može da pojede specijalitet iz svog kraja, da oseti ukus i miris omiljenih jela iz detinjstva koja je podsećaju na pokojnu majku. U tom smislu, u ponudi će imati i domaću pogaču, ali i pitu koju je kao mala obožavala, a koju joj je majka pripremala tako što je sama razvlačila kore - rekao jeizvor za Alo.

Rada bi restoran trebalo da otvori na proleće.

Video: Rada Manojlović otkrila zašto je sama došla na koncert Zdravka Čolića

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. januar 2020 | 15:28

    Pa ta se hrana sprema po celoj Srbiji draga moja,ali mi je drago sto pokazujes preduzetnicke sposobnosti gde mozes dodatno pomoxi sebi i tvojoj porodici,verujem da ce to biti super ideja

  • Da

    5. januar 2020 | 16:09

    Dobra i normalna porodica!

  • samo vas posmatram

    5. januar 2020 | 18:22

    Uzmes gospodjo od Harisove majke recept za hurmasice, baklavu.... i uzivaj u turskim specijaleitetima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA